hocam totalde 50k civarına 7950x3d ve 4070ti lı bır kasa cıkartmayı dusunuyoruz. anakart için bütce yukarıdakı anakartın cıvarlarında olucak sadece 7950x3d ıcın dusuk kalırmı dıye suphelendıkbütçeniz nedir
Bütçe nedir tam olarak?Bende sistemime ""ryzen 9 7900x3d "" bu işlemciyi takmak istiyorum fakat bu işlemci ile hangi anakart uyumlu onu bir türlü anlayamadım yardımcı olabilir misiniz acaba.
Sıvı soğutma arctic freezer 420mm olabilir aslındahocam totalde 50k civarına 7950x3d ve 4070ti lı bır kasa cıkartmayı dusunuyoruz. anakart için bütce yukarıdakı anakartın cıvarlarında olucak sadece 7950x3d ıcın dusuk kalırmı dıye suphelendık
birde sogutmada karar veremedık kasa bu olucak
Anakart bütçem 6-7 k ya kadar çünkü bide üzerine ram gerekicek onu da araştırıyorumBütçe nedir tam olarak?
Hmm biraz arttırmak gerekebilir bütçeyi bilen varsa yazarAnakart bütçem 6-7 k ya kadar çünkü bide üzerine ram gerekicek onu da araştırıyorum
aslında bahsettiğim sadece anakart için 6-7 kHmm biraz arttırmak gerekebilir bütçeyi bilen varsa yazar
Bu arada sisteminiz nedir?
aslında bahsettiğim sadece anakart için 6-7 k
ekran kartımı ve diğer parçaları eski bilgisayrdan takacağım benim aradığım sadece 6-7 bin lira civarında ryzen 9 7900x3d ile uyumlu bir anakart
teşekkür ettim bu ikisi işimi görür diyorsanız direk alacağım![]()
Asus Prime X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.948,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.433,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamam sadece anakart için söylüyorum :daslında bahsettiğim sadece anakart için 6-7 k
ekran kartımı ve diğer parçaları eski bilgisayrdan takacağım benim aradığım sadece 6-7 bin lira civarında ryzen 9 7900x3d ile uyumlu bir anakart
Evet ikisi de işlemcine çok rahat yeterteşekkür ettim bu ikisi işimi görür diyorsanız direk alacağım
tamamdır teşekkür ettimEvet ikisi de işlemcine çok rahat yeter