Saçmalıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut ama pc den anlamayan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba arkadaşlar neden bu kadar uzattınız bi forumda konunuz mesaja kapatılınca başka bir forumda konu açıyorsunuz. @OceanLaB bi yerde dava açtıklarını gördüm davayı büyük ihtimalle kaybedecekler sende karşı dava aç lütfen, adam gitmiş konuda insanlara yazmışki sizde şikayet edin saçmalığa bak ya cidden hiç bişi hak etmiyorsunuz. Keşke 1.000 stok 15k olaydıda görseydiniz

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Merhaba arkadaşlar neden bu kadar uzattınız bi forumda konunuz mesaja kapatılınca başka bir forumda konu açıyorsunuz. @OceanLaB bi yerde dava açtıklarını gördüm davayı büyük ihtimalle kaybedecekler sende karşı dava aç lütfen, adam gitmiş konuda insanlara yazmışki sizde şikayet edin saçmalığa bak ya cidden hiç bişi hak etmiyorsunuz. Keşke 1.000 stok 15k olaydıda görseydiniz
böyle insanlar her zaman olacaktır. YouTube yorumlarına baktığımızda görüyoruz. Aslında bu kampanyalar sadece foruma veya belli bir zamandır YouTube kanalına abone olan kullanıcılara yapılsa daha iyi olur ama firmalar istemez büyük ihtimalle. Taner hocam işini en iyi şekilde yapıyor iyi niyeti suistimal ediliyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Olay ne ki?

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Dava konusu biraz fazla olmuş ancak ben bunu öngörmüştüm. Stok sayısı 100 olması hemen bitmesi vs bunlar dava sebebi olamaz. Suç unsuru oluşturan kısım 20.10 da ekleneceği söylenen linkin 20.10da stok 0 olarak eklenmiş olmasıdır. Yani 20.10da 100+stok reklamı yalanlanıyor burada. Buradan ceza alınabilir ancak umarım almaz.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Taner'in zerre umurunda olduğunu sanmıyorum. :ROFLMAO: Muhtemelen gerekli aksiyonları çoktan almış, evinde keyifle oturuyordur.

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Alamayanlar Ağlıyor Mükemmel Bir Sistem Mükemmel Fiyat Kaçırdıkları İçin Kardeşim Sistemi Bu Kadar İstiyorsun Hadi Varsayalım ki 20:07'de Açıldı Bu Kadar Meraklıysan Bu Kadar İstekliysen 30 Dakika Önceden F5'lemeye Başlayacaksın Bu 1. Söylemek İstediğim Ayrıca Taner Hocamın İlk Smokinli Sistemi Değil Niyeti Kötü Olsa Daha Önceki Sistemlerinde de Bunu Yapardı Daha Önce Çok Kişinin Duasını Almış İnsanı Yemin Billah Edecek Duruma Getirmek O Gereksiz İnsanların Eseridir Taner Hocamı Tanıyoruz Kalbini Biliyoruz Yazıktır Günahtır Sistemi Alamadın mı Alanlara Hayırlı Olsun de Erkek Gibi Geç Köşene böyle Yaygara Çıkarmak Boş Kafaların Eseridir Sözlerime Şunu Diyerek Son Vermek İstiyorum

Meyve Veren Ağaç Taşlanır.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
O arkadaş sıkıntılı. Bana özelden tel no falan attı eskişehire geleceğim görüşelim falan da yazdı. Gel bana argo kullan dercesine. İstesem kalabalık gider dövdürür gelirim yani. Akıl hastası adam gelmiş her şeye laf yapıyor. Unutulup gitmesi lazım daha konu açılmamalı. Kimse takmadı o salağı zaten.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
O arkadaş sıkıntılı. Bana özelden tel no falan attı eskişehire geleceğim görüşelim falan da yazdı. Gel bana argo kullan dercesine. İstesem kalabalık gider dövdürür gelirim yani. Akıl hastası adam gelmiş her şeye laf yapıyor. Unutulup gitmesi lazım daha konu açılmamalı. Kimse takmadı o salağı zaten.
Benim dönemimde olsa, ilk 2 satırdan sonrasını okumaz konuyu kilitlerdim. :LOL:
1661547464890.png

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Millet sorun çıkarmaya yer arıyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Gümledim birde dava için bilgisayar parası versin de eğer yiyorsa Avukatı para her şeyi para bilgisayar alıcam derken para kaybedicek klavye d..

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
adam sadece herkes ile eşit şartlar altında sistemi alabilmek istemiş ve söylendiğinden daha erken linkin paylaşılmasına üzülmüş, ne var yani sonuçta adil şartlar altında satışa çıkan bir sistem değildi.
Haklı olabilir veya haklı olduğunu sanabilir. Ama hakkını aramak için izlediği yol yanlış ve tepki doğuruyor.
Muhatap olman gereken insanların internet sitesinde bir konu açmışsın, sana yetkili cevap yazmış, üstüne binlerce görüntüleme ve bir çok mesaj almışsın.
Ama bu yetmemiş, gün bitmiş ve saat 23:30 olmuş. Gidip hâlâ başka bir forum sitesinde yeni hesap açıp, oradaki ilk konu ve mesajında bu siteden, bu firmadan ve burada yaşadığın olaylardan bahsediyorsun. Bunu yaptığın zaman hem o forumda kural ihlali yapmış oluyorsun, hem de bu sitenin ve markanın adını karalamış oluyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri