kendini akıllı sanıyor hocam. vatan bilgisayarın dava olaylarından çekineciğini düşünüp sistemi aradan almaya çalışıyor loserOraya yazdım çok ciddiyim Abdullah abide olsa haklı olarak konuyu kapatırdı. Burada yine adamın kaç mesaj yazılmasına izin verdi hâlâ savunma yapıyor. Sistem bedava gelsin istiyor herhalde![]()
1- Korsan oyuncularOraya yazdım çok ciddiyim Abdullah abide olsa haklı olarak konuyu kapatırdı. Burada yine adamın kaç mesaj yazılmasına izin verdi hâlâ savunma yapıyor. Sistem bedava gelsin istiyor herhalde![]()
Hocam deme öyle ben çok korsan indirdim. Her oyuna para veremeyince mecbur indiriyorum.1- Korsan oyuncular
2- Bu tür kullanıcılar
Bu ikisi yüzünden teknoloji ve oyun konusunda mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyoruz.
Yahu gizlice indireceksiniz işte.Hocam deme öyle ben çok korsan indirdim. Her oyuna para veremeyince mecbur indiriyorum.
Hocam Taner hocayı dava eden arkadaş bazı üyeleridemi dava etmiş? Da forumda açtığı konuda öyle bir şey okudum tam anlayamadım.Onu bunu bırakın da aşağıdaki kullanıcılardan görünce aklıma geldi İsmail hocamın Batman pardon Batman in İsmail hocamı taklit ettiği fotoğrafı görmeyen var mı ?
Siz başörtü takan tony stark ı gördünüzmü?Onu bunu bırakın da aşağıdaki kullanıcılardan görünce aklıma geldi İsmail hocamın Batman pardon Batman in İsmail hocamı taklit ettiği fotoğrafı görmeyen var mı ?
Neyi dava edebilir ki ? Forumdaki herkes anonim. Mesela senin adın Enes yazıyor ama gerçek mi değil mi belli değil ? Bunlar korkulacak şeyler değil.Hocam Taner hocayı dava eden arkadaş bazı üyeleridemi dava etmiş? Da forumda açtığı konuda öyle bir şey okudum tam anlayamadım.
Ne korkması hocamNeyi dava edebilir ki ? Forumdaki herkes anonim. Mesela senin adın Enes yazıyor ama gerçek mi değil mi belli değil ? Bunlar korkulacak şeyler değil.
Anonim olmasa da bir şey olmaz. Konu içerisinde hakaret yok, küfür yok.Ne korkması hocam. Sormak istedim .
Gereken bence zaten banlamanızdı siz ona rağmen 400 mesaj konuyu açık tuttunuz. En çok üzüldüğüm en çok mesajda 2.olan konumu geçti.Sadece okuyorum yazılanları ne yapabiliriz ki laftan anlamayana 50 kere açıklama yapmışız konuyu uzattıkça uzatmış ilginç birisi anladığım kadarı ile bir çok kişi konusunu uzattığı için şikayet etmiş yoruma kapatmışız gören de banladık zanneder.
Biz de derdimiz var sanıyoruz...En çok üzüldüğüm en çok mesajda 2.olan konumu geçti.
Allah başka dert vermesin . Ben 14. Sıradayım ilk 10 da bile yokum. Bunun için konu araştırıcamGereken bence zaten banlamanızdı siz ona rağmen 400 mesaj konuyu açık tuttunuz. En çok üzüldüğüm en çok mesajda 2.olan konumu geçti.
Ciddiyim bu arada. Hiçbir amacı olmayan gereksiz adamın gereksiz konusu geldi konumu geçti. Başka bir konu olsa sistem hakkında falan neyse diyeceğimde konusu da saçma.Allah başka dert vermesin . Ben 14. Sıradayım ilk 10 da bile yokum. Bunun için konu araştırıcam![]()
Kim birinci ona nerden bakılıyorCiddiyim bu arada. Hiçbir amacı olmayan gereksiz adamın gereksiz konusu geldi konumu geçti. Başka bir konu olsa sistem hakkında falan neyse diyeceğimde konusu da saçma.
32 mesaj ile önde hocam arkadaş. Çok üzüldüyseniz el atalım.Ciddiyim bu arada. Hiçbir amacı olmayan gereksiz adamın gereksiz konusu geldi konumu geçti. Başka bir konu olsa sistem hakkında falan neyse diyeceğimde konusu da saçma.
Ana sayfada yeni mesaj yazan yeri kaydırın en çok mesaj kısmında.Kim birinci ona nerden bakılıyor
Sol üstten PCHOCASI yazısına tıklayın ekranın orta üstünde en çok mesaj yazıyor oradan bakılıyor.Kim birinci ona nerden bakılıyor