Saçmalıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Oraya yazdım çok ciddiyim Abdullah abide olsa haklı olarak konuyu kapatırdı. Burada yine adamın kaç mesaj yazılmasına izin verdi hâlâ savunma yapıyor. Sistem bedava gelsin istiyor herhalde :D
kendini akıllı sanıyor hocam. vatan bilgisayarın dava olaylarından çekineciğini düşünüp sistemi aradan almaya çalışıyor loser

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Oraya yazdım çok ciddiyim Abdullah abide olsa haklı olarak konuyu kapatırdı. Burada yine adamın kaç mesaj yazılmasına izin verdi hâlâ savunma yapıyor. Sistem bedava gelsin istiyor herhalde :D
1- Korsan oyuncular
2- Bu tür kullanıcılar
Bu ikisi yüzünden teknoloji ve oyun konusunda mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyoruz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Onu bunu bırakın da aşağıdaki kullanıcılardan görünce aklıma geldi İsmail hocamın Batman pardon Batman in İsmail hocamı taklit ettiği fotoğrafı görmeyen var mı ?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam deme öyle ben çok korsan indirdim. Her oyuna para veremeyince mecbur indiriyorum.
Yahu gizlice indireceksiniz işte. :LOL: Kimseye de kullandığını söylemeyeceksin.
Bizim millet "Oyuna 200 TL veren maldır, ben beleş indirdim" diye dolanıyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Onu bunu bırakın da aşağıdaki kullanıcılardan görünce aklıma geldi İsmail hocamın Batman pardon Batman in İsmail hocamı taklit ettiği fotoğrafı görmeyen var mı ?
Hocam Taner hocayı dava eden arkadaş bazı üyeleridemi dava etmiş? Da forumda açtığı konuda öyle bir şey okudum tam anlayamadım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Siz başörtü takan tony stark ı gördünüzmü?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam Taner hocayı dava eden arkadaş bazı üyeleridemi dava etmiş? Da forumda açtığı konuda öyle bir şey okudum tam anlayamadım.
Neyi dava edebilir ki ? Forumdaki herkes anonim. Mesela senin adın Enes yazıyor ama gerçek mi değil mi belli değil ? Bunlar korkulacak şeyler değil.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Neyi dava edebilir ki ? Forumdaki herkes anonim. Mesela senin adın Enes yazıyor ama gerçek mi değil mi belli değil ? Bunlar korkulacak şeyler değil.
Ne korkması hocam :ROFLMAO: . Sormak istedim .

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
132
Sadece okuyorum yazılanları ne yapabiliriz ki laftan anlamayana 50 kere açıklama yapmışız konuyu uzattıkça uzatmış ilginç birisi anladığım kadarı ile bir çok kişi konusunu uzattığı için şikayet etmiş yoruma kapatmışız gören de banladık zanneder.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sadece okuyorum yazılanları ne yapabiliriz ki laftan anlamayana 50 kere açıklama yapmışız konuyu uzattıkça uzatmış ilginç birisi anladığım kadarı ile bir çok kişi konusunu uzattığı için şikayet etmiş yoruma kapatmışız gören de banladık zanneder.
Gereken bence zaten banlamanızdı siz ona rağmen 400 mesaj konuyu açık tuttunuz. En çok üzüldüğüm en çok mesajda 2.olan konumu geçti.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Gereken bence zaten banlamanızdı siz ona rağmen 400 mesaj konuyu açık tuttunuz. En çok üzüldüğüm en çok mesajda 2.olan konumu geçti.
Allah başka dert vermesin . Ben 14. Sıradayım ilk 10 da bile yokum. Bunun için konu araştırıcam :ROFLMAO:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Allah başka dert vermesin . Ben 14. Sıradayım ilk 10 da bile yokum. Bunun için konu araştırıcam :ROFLMAO:
Ciddiyim bu arada. Hiçbir amacı olmayan gereksiz adamın gereksiz konusu geldi konumu geçti. Başka bir konu olsa sistem hakkında falan neyse diyeceğimde konusu da saçma.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ciddiyim bu arada. Hiçbir amacı olmayan gereksiz adamın gereksiz konusu geldi konumu geçti. Başka bir konu olsa sistem hakkında falan neyse diyeceğimde konusu da saçma.
32 mesaj ile önde hocam arkadaş. Çok üzüldüyseniz el atalım. :ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri