KS
- Tepki
- 6
- Konu Sahibi
Gördüm teşekkürler özelden yazdım sana kral müsaitsen bakıverseneSol üstten PCHOCASI yazısına tıklayın ekranın orta üstünde en çok mesaj yazıyor oradan bakılıyor.
Gördüm teşekkürler özelden yazdım sana kral müsaitsen bakıverseneSol üstten PCHOCASI yazısına tıklayın ekranın orta üstünde en çok mesaj yazıyor oradan bakılıyor.
Hocam sistemi büyük ihtimal alamicaktınız zaten. Hayırlısı olmuştur inşallah ne diyelim.Ya benim içimdeki enayilik hissi kartopu gibi giderek büyüyor nasıl başa çıkıcam bilemiyorum.
Bak kardeşim, ben her mesajımda uslubumu koruyarak gerekli cevapları verdim.O arkadaş sıkıntılı. Bana özelden tel no falan attı eskişehire geleceğim görüşelim falan da yazdı. Gel bana argo kullan dercesine. İstesem kalabalık gider dövdürür gelirim yani. Akıl hastası adam gelmiş her şeye laf yapıyor. Unutulup gitmesi lazım daha konu açılmamalı. Kimse takmadı o salağı zaten.
Sadece okuyorum yazılanları ne yapabiliriz ki laftan anlamayana 50 kere açıklama yapmışız konuyu uzattıkça uzatmış ilginç birisi anladığım kadarı ile bir çok kişi konusunu uzattığı için şikayet etmiş yoruma kapatmışız gören de banladık zanneder.