Saçmalıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ya benim içimdeki enayilik hissi kartopu gibi giderek büyüyor nasıl başa çıkıcam bilemiyorum.

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
O arkadaş sıkıntılı. Bana özelden tel no falan attı eskişehire geleceğim görüşelim falan da yazdı. Gel bana argo kullan dercesine. İstesem kalabalık gider dövdürür gelirim yani. Akıl hastası adam gelmiş her şeye laf yapıyor. Unutulup gitmesi lazım daha konu açılmamalı. Kimse takmadı o salağı zaten.
Bak kardeşim, ben her mesajımda uslubumu koruyarak gerekli cevapları verdim.
Sen bana yok argo kullanırdım da yok bilmem ne de içerikli bir cevap attın.
Ben de sana gereken cevabı forumu kirletmemek adına özelden verdim.
Ve sen hala ama hala haddini aşarak "salağı" tarzı kelimeler kullanmaya devam ediyorsun.

Sadece okuyorum yazılanları ne yapabiliriz ki laftan anlamayana 50 kere açıklama yapmışız konuyu uzattıkça uzatmış ilginç birisi anladığım kadarı ile bir çok kişi konusunu uzattığı için şikayet etmiş yoruma kapatmışız gören de banladık zanneder.

Ben ülkenin bir vatandaşı olarak bana sunulmuş haklar çerçevesinde internet ortamındaki anonim kimliğin dışına çıkarak gerekli yerlere, gerekli başvuruları yaptım. Buna tedarikçi firma da dahil.
Bu konuda kimsenin itiraz edebileceği bir nokta yok.
Gerekli saygıyı ve üslubu koruduğum takdirde şahıslara açık herhangi bir yerde, sitede, forumda dilediğim konuyu dile getirebilirim. Siz de doğal olarak karşıt görüşteki fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.

Dile getirdiğiniz gibi gerçekten "sadece okuduğunuz" belli, bir yönetici olarak yukarıda kullanılan üslup karşısında kayıtsız olmanızdan da anlaşılıyor. Hakaret içerikli bir kelimeye karşı olan kayıtsızlığınız yöneticilik konusunda da ne kadar başarılı olduğunuzun kanıtı.
Başarılarınızın devamını diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri