Yardım Sağ Tiklayip Ekrani Yeni̇ledi̇ği̇mde Ekranim Gri̇lesi̇yor

yiğğit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IMG_5916.png
Sağ tıka basılı tuttup sürüklediğimde buoluyor gectiğim yerler böyle grilesiyor veya sağ tıktan yenilediğimde aynı sey iki monitörümdede oluyor daha 1 aylık pc

ben goodbyedpidan olduğunu düşünüyorum yardım edebilir misiniz ?

Ekli dosyalar

• F5799D9E-EEE1-4AAB-A488-89755A2B2994.jpeg
    F5799D9E-EEE1-4AAB-A488-89755A2B2994.jpeg
    798.8 KB · Görüntüleme: 15
  • 199944A4-ACD8-4CF8-94AF-254ED4E23EA7.jpeg
    199944A4-ACD8-4CF8-94AF-254ED4E23EA7.jpeg
    832.7 KB · Görüntüleme: 13

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Benzer hata bende HDD kaynaklı olmuştu. Eğer HDD kullanmıyorsan senin durumunda belki ekran kartı kaynaklı olabilir, işlemci olabilir kablolarda sorun olabilir. Driver olabilir. Kısacası her şeyden olabilir sorun.

Ekran kartı sürücüsü DDU ile silip baştan yüklemeyi dene. Diğer driverlar içinde denemeni tavsiye ederim.

Windowsu ayarlardan sıfırla derim. Dosyaların kalıyor eğer onlarda silinsin istiyorsan her şey temizlensin seçeneğini seçiyorsun.

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Hocam selamlar, masaüstü görüntüsünü sildiyseniz ya da konumunu değiştiriyorsanız bunu yapar. Siz ekranı yenilediğinizde masaüstü görüntüsünü olduğu yerde bulamadığı için default renklerden birini yapıyor. Kısım kısım renk değişimi oluyor bu durumda genelde.

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam selamlar, masaüstü görüntüsünü sildiyseniz ya da konumunu değiştiriyorsanız bunu yapar. Siz ekranı yenilediğinizde masaüstü görüntüsünü olduğu yerde bulamadığı için default renklerden birini yapıyor. Kısım kısım renk değişimi oluyor bu durumda genelde.
Doğru evet bu aklımdan çıkmıştı. Büyük ihtimalle bundna kaynaklı.

KS

yiğğit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki ne yapmam lazım hocam

Benzer hata bende HDD kaynaklı olmuştu. Eğer HDD kullanmıyorsan senin durumunda belki ekran kartı kaynaklı olabilir, işlemci olabilir kablolarda sorun olabilir. Driver olabilir. Kısacası her şeyden olabilir sorun.

Ekran kartı sürücüsü DDU ile silip baştan yüklemeyi dene. Diğer driverlar içinde denemeni tavsiye ederim.

Windowsu ayarlardan sıfırla derim. Dosyaların kalıyor eğer onlarda silinsin istiyorsan her şey temizlensin seçeneğini seçiyorsun.
ssd kullanıyorum ama sıfırlayıp deneyeceğim eğer olmassa dediğiniz gibi olabilir tessekür ederim

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
peki ne yapmam lazım hocam

ssd kullanıyorum ama sıfırlayıp deneyeceğim eğer olmassa dediğiniz gibi olabilir tessekür ederim
masaüstüne koyacağınız görseli sağ tıklayıp arka plan resmi olarak ayarlayın, ardından bu görselin yerini değiştirmeyin ya da silmeyin. Eğer düzelirse bundan kaynaklıdır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri