ben goodbyedpidan olduğunu düşünüyorum yardım edebilir misiniz ?
Doğru evet bu aklımdan çıkmıştı. Büyük ihtimalle bundna kaynaklı.Hocam selamlar, masaüstü görüntüsünü sildiyseniz ya da konumunu değiştiriyorsanız bunu yapar. Siz ekranı yenilediğinizde masaüstü görüntüsünü olduğu yerde bulamadığı için default renklerden birini yapıyor. Kısım kısım renk değişimi oluyor bu durumda genelde.
peki ne yapmam lazım hocamHocam selamlar, masaüstü görüntüsünü sildiyseniz ya da konumunu değiştiriyorsanız bunu yapar. Siz ekranı yenilediğinizde masaüstü görüntüsünü olduğu yerde bulamadığı için default renklerden birini yapıyor. Kısım kısım renk değişimi oluyor bu durumda genelde.
ssd kullanıyorum ama sıfırlayıp deneyeceğim eğer olmassa dediğiniz gibi olabilir tessekür ederimBenzer hata bende HDD kaynaklı olmuştu. Eğer HDD kullanmıyorsan senin durumunda belki ekran kartı kaynaklı olabilir, işlemci olabilir kablolarda sorun olabilir. Driver olabilir. Kısacası her şeyden olabilir sorun.
Ekran kartı sürücüsü DDU ile silip baştan yüklemeyi dene. Diğer driverlar içinde denemeni tavsiye ederim.
Windowsu ayarlardan sıfırla derim. Dosyaların kalıyor eğer onlarda silinsin istiyorsan her şey temizlensin seçeneğini seçiyorsun.
masaüstüne koyacağınız görseli sağ tıklayıp arka plan resmi olarak ayarlayın, ardından bu görselin yerini değiştirmeyin ya da silmeyin. Eğer düzelirse bundan kaynaklıdır.peki ne yapmam lazım hocam
ssd kullanıyorum ama sıfırlayıp deneyeceğim eğer olmassa dediğiniz gibi olabilir tessekür ederim