Sağlam öneriye ihtiyacım var !!

Makinist58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 7 8 senelik bir laptopum var.. İntel i7 2670qm işlemcim var.. 4 gb ram 2 gb lık 540M ddr3 ekran kartım var.. LOL ve PUBG MOBİLE bile kaldırmaz hale geldi.. RAM ve EKRAN KARTI yükselterek bu pc yi tekrar adam edebilir miyim?? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Laptoplarda işlemci ve ekran kartı değişimi mümkün değil. Yapılanlar ya masaüstü parçaları kullanan pahalı cihazlar oluyor yada tabir yerindeyse "çıldırmış" tamirciler lehimli bu parçaları söküp gerçekleştiriyorlar.

Sorununuz RAM olabilir bilemiyorum. Testlerde GT 540M kartınız LOL oyununda LOW ayarlarda 60 FPS verebiliyor görünüyor. Eğer yetmemeye başladıysa ya RAM sorundur yada yazılımsal bir sorun vardır. Format deneyin sisteme uzun zamandır format atmadıysanız işe yarar.

KS

Makinist58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Format atalı çok olmadı.. İşlemci % 15 -25 bandında gezinirken RAM % 80 lere çıkıyor.. RAM yükseltirsem sıkıntı çözülür gibime geliyor ama yine de bi sorayım dedim teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RAM düşüklüğü sadece anlık FPS düşüşü yapar aniden FPS düşüp yükselir eğer bu sorun varsa RAM takviyesi işe yarar. Yoksa boşa masraf yapmayın. Doğru sürücü kurulu olduğundan ve eksik bir sürücü olmadığından emin olun. Ayrıca Windows sürümü olarak farklı bir sistem kullanıyorsanız eski sürümde devam edin. Örneğin sorun olmadığı zamanlarda Windows 7 kullanıyorsunuzdur artık Windows 10 kullanıyorsunuz diyelim eski sisteme geri dönün buda işe yarayabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri