saints row 4 siyah ekran

oyuncumusunbe123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
steam den aldığımız saints row 4 ben de siyah ekran da kalıyor arkadaşla oynayalım dedik olmuyor sildim yükledim dosyaları doğruladım olmadı grafik kartı güncelledim olmadı internetteki her şeyi yaptım yine olmadı lütfen biri yardım etsin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Saints Row IV\display.ini dosyasını not defteri ile açıp Fullscreen ayarını False yapın ve kaydedin. Oyunu açın eğer görüntü gelirse oyunu Windowed Fullscreen yani kenarlıksız pencere modu ayarına alın görüntü ayarlarından.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Saints Row IV\display.ini  bu konumdan ini ayarlarında VSync , anti-aliasing , filtering ve multi-sampling ayarlarını false yapın.

Güvenlik Duvarı ayarlarından oyunun çalıştırıldığı C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Saints Row IV bu konumdaki exe dosyasını Dışlamalar listesine ekleyin.

Oyunu steam yada ne üzerinden satın aldıysanız bu ayarları yine aynı ini ve exe dosyalarını o aldığınız uygulamanın konumundan ayarlayacaksınız. Ayrıca oyunu nereden aldıysanız güncellemelerini kontrol edin işe yarayabilir. 

Bunlar önerebileceğim şeyler işe yararlarsa ne ala yoksa başka önerim yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri