Dostlar yeni 980pro aldım. Daha birkaç saat önce içine sırasıyla win11 home, gerekli driverlar, kullandığım 3 5 uygulama, steamden de pubg ve cs go indirdim. Samsung Magician'ı indirdim bi benchmark testi yaptım. Verileri aşağıya bırakıyorum.
Sıcaklık değerleri stabil, okuma yazma hızı doğru gözüküyor.
980 pro ve 990 proda sağlık sorunları olmuştu fakat ikinci resimdeki firmware sürüm güncellemesi ile (5B2QGXA7) 980 pro da bu sorun giderilmiş diye duydum.
Buna rağmen bana 350 gb veri yazması çok fazla geldi. Yorumlarınızı beklıyorum.
Bunlar da diğer ssdlerimin verileri. Sn570 modelinde baya uygulama kurdum sildim. Sata ssd de ise oyun vs yükledim.
bu ssdlere baktığımda çalışma süresine göre yazılan veri gayet normal geliyor bana ki ikisini de yaklaşık olarak 2022 eylül ayından beri kullanıyorum.
Sıcaklık değerleri stabil, okuma yazma hızı doğru gözüküyor.
980 pro ve 990 proda sağlık sorunları olmuştu fakat ikinci resimdeki firmware sürüm güncellemesi ile (5B2QGXA7) 980 pro da bu sorun giderilmiş diye duydum.
Buna rağmen bana 350 gb veri yazması çok fazla geldi. Yorumlarınızı beklıyorum.
Bunlar da diğer ssdlerimin verileri. Sn570 modelinde baya uygulama kurdum sildim. Sata ssd de ise oyun vs yükledim.
bu ssdlere baktığımda çalışma süresine göre yazılan veri gayet normal geliyor bana ki ikisini de yaklaşık olarak 2022 eylül ayından beri kullanıyorum.
Son düzenleme: