Çözüldü Samsung galaxy A32 (kulaklığın ses kalitesinin telefondan telefona göre fark etmesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Konu başlığında da belirttiğim üzere Samsung Galaxy A32 telefona sahibim, Kulaklığın ses kalitesinin telefondan telefona fark ettiği bilgisini öğrendim ve alacağım kulaklığı alıp almamak arasında kararsız kaldım alacağım kulaklığın ismi V-MODA CROSSFADE ll Gold kablosuz Over-Ear kulaklık CODEX EDITION

Alacağım kulaklığın Linki : https://www.zuhalmuzik.com/v-moda-c...over-ear-kulaklik-codex-edition-xfbt2a-rgoldb

Ben bu kulaklığı alırsam şu an kullandığım telefondan bu kulaklığın %100'de 100 verimini alabilir miyim yoksa telefonum bu kulaklığın hakkını verecek kadar kaliteli değil mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
aptX ve AAC Codec kullanan bir kulaklık sorduğunuz ürün. Bu 2 Codec türünden en az birisini desteklemesi yeterlidir cihazın. Sorduğunuz cihaz 5G versiyonuysa o cihazda SBC Codec destekleniyor. Yüksek çözünürlük ses aktarımı yapabilmek için aptX veya AAC Codec türünü destekleyen bir cihaz almalısınız kablosuzda.

KS

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Verdiğiniz bilgilendirme için gerçekten çok teşekkür ederim, benim kullandığım samsung galaxy a32 telefonum 4.5 g ayarlarda öyle yazıyor ayarlarından baktım şimdi 5g versiyonu değilmiş, kısacası bu telefon ile kablosuz olarak bu kulaklığın hakkını alamam onu anladım sizin sayenizde.

" Yüksek çözünürlük ses aktarımı yapabilmek için aptX veya AAC Codec türünü destekleyen bir cihaz almalısınız kablosuzda" Kablosuzda sizin dediğiniz gibi böyle bir kaliteye erişmek için hangi cihazı almam gerek bana cihaz önerirseniz çok memnun olurum istediğiniz gibi bir cihaz önerebilirsiniz yeterki dışarıda dolaşırken yayan bir şekilde kablosuz olarak kulaklığın hakkını alabilmem yeterli olur benim için.

benim kullandığım telefonda kablolu bir şekilde kullansam bile hakkını alamam anladığım kadarıyla çünkü sizin dediğiniz gibi 5g versiyonu değilmiş benim telefonum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Söylediğim CODEC türlerini destekleyen telefonlar var piyasada öneri yaparım ama bütçe limiti gerekiyor bana. 5K bütçeye de cihazlar var 50K bütçeye de.

KS

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
5k, 10k, 15k bütçeye 3 farklı model önerirseniz çok memnun olurum, 5k'lık ile 15k'lık arasında bir fark olur mu ses kalitesi olarak eğer olmazsa 5k'lığı tercih etmem daha mantıklı olur gibi duruyor, youtube music kullanan biriyim büyük ihtimal ile telefon önerirsiniz diye düşünüyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
6K bütçeye kadar Huawei P30 Lite veya TCL 10 Plus alınabilir.

11K bütçeye kadar Poco F2 Pro , Huawei P30 , Xiaomi Mi Note 10 , Oppo Reno7 alınabilir.

16K bütçeye kadar Xiaomi 11T , realme GT Neo 2 , Samsung Galaxy S22 , Huawei P30 Pro , Oppo Reno 3 Pro , Honor 50 , Vivo V23 5G alınabilir.

KS

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Huawei P30 Lite vs Xiaomi 11T yapıp 2'isinide karşılaştırsak 2'isinidende eşit bir şekilde mi kulaklığın ses kalitesi hakkını alırım?

CROSSFADE ll Gold kablosuz Over-Ear kulaklık CODEX EDITION

sizin dediğinizden anladığım kadarıyla bu benim 2 karşılaştırdığım üründe aptX veya AAC Codec türlerini destekliyor 2'isininde bunları desteklemesi benim bu alacağım kulaklıktan eşit bir performans alacağım anlamına mı geliyor?

eğer eşit kalite alırsam seçimim Huawei P30 Lite olur çünkü amacım kulaklığın verdiği ses kalitesinin hakkını almak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerdiğim tüm cihazla aynı CODEC türünü destekliyor. Yani alacağınız ses kalitesi aynı olacak ama cihazın yazılım odaklı ne kadar geliştirme yaptığı bu bambaşka bir konu. Onu da değerlendirmek denemeden pek mümkün değil.

aptX Android cihazlar için ve AAC ise Apple cihazlar için desteklenen Codec türleridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri