Samsung NVME 980 PRO alınır mı ?

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Pompa boru çıkışları borunun en az kıvrılacağı yön hangisiyse o yönde olmalı. Genelde egzoz fan tarafında olması üst panel ve ön panelde radyatör boruları yukarıda olduğu senaryoda iyi bir yön oluyor.
en az şekilde kıvrılacak şekilde takmam gerekiyor yani.Peki bu su pompalarken ne tarafa baktığının önemi ne kadar hocam :D Yani sağa mı bakmalı sola mı bakmalı fotoğraflı bir şekilde anlatabilirseniz benim için çok iyi olur hocam :D

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Uğura katılıyorum , 850w daha iyi olur , işlemci 1000 TL fark varsa 12600k çok daha iyi bir seçim olur , 12600k oyun içinde 75 w nin üstünü çekmiyor ki anakartın da b660 , 750 w yeterli ,850 w iyi olur . Forum kuralları gereği tek başlıkta konu sapması olmaması gerekiyor diye biliyorum , modlarımız daha iyi bilir ama diğer başlıklarda etiketlersen daha doğru olur dostum .
Hocam yeni konu açınca biraz karışıyor etraf ama haklısınız.Bazen konudan sapıyoruz öyle konuşuyoruz.Yeni pc topladığımdan dolayı biraz fazla sorum var :D bende konu kısmının sadece benim konularımdan oluşmamasını istediğimden dolayı olan bir konu üzerinden sormayı tercih ediyorum.Eğer böyle bir davranış yanlış ise sıkıntı yok kapatıp yeni konuyu açabiliriz :D Samsung SSD'yi aldım bakalım bekliyorum :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hocam yeni konu açınca biraz karışıyor etraf ama haklısınız.Bazen konudan sapıyoruz öyle konuşuyoruz.Yeni pc topladığımdan dolayı biraz fazla sorum var :D bende konu kısmının sadece benim konularımdan oluşmamasını istediğimden dolayı olan bir konu üzerinden sormayı tercih ediyorum.Eğer böyle bir davranış yanlış ise sıkıntı yok kapatıp yeni konuyu açabiliriz :D Samsung SSD'yi aldım bakalım bekliyorum :)
Hayırlı olsun dostum , Uğur ve diğer adminlerimiz daha iyi bilir ben uyarı vb almaman için söyledim . Bana kalsa herhangi bir sorun yok :)

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fiyat piyasa şartlarında bu seviyede makul zaten. Crucial P5 Plus 1 TB diskte aynı fiyatta rakibi yani. Aslında indirimli değil de olması gereken fiyat bu ama neyse. :D

Hayırlı olsun.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Fiyat piyasa şartlarında bu seviyede makul zaten. Crucial P5 Plus 1 TB diskte aynı fiyatta rakibi yani. Aslında indirimli değil de olması gereken fiyat bu ama neyse. :D

Hayırlı olsun.
Hocam adam 2300TL'ye indirmiş diğer gaming sitelerinde 3200den başlıyor :D ironik.Kim bilir kaç paraya alıyorlar da kaç paraya satıyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri