Soru Samsung T350 Monitor 24 Vs 27 Inch?

Suspus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Merhaba 2 sorum olacak benim için çok önemli çoğu parçamı bu forumdan edindiğim bilgilere göre aldım. Not; en en fazla bütçe 2500tl
1. Sorum: Samsung'un bu monitörünü alacağım: Samsung T350 LF24T350FHRXUF 24" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve 24 inch ile 27 arasında 200TL fark var alınır mı?
2. Sorum: 1080p 27 inch de pikseler sayılır mı? Rahatsız eder mi? Biliyorum CS, Valorant rekabetçi oyunlarda sıkıntı ama pek oynamam o oyunları genelde hikâyeli oyunlar, Forza, Microsoft Flight Simulator, PUBG vs oynayacağım...
Daha fazla Hz monitör onermenize gerek yok sistemim yüksek ayarlarda ortalama 60FPS verdiği için 144Hz vs gerek yok

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Piksel yoğunluğu az değil gibi aslında. Pek yakında oturmuyorsanız pikseller sayılmaz bence ve rahatsız edeceğini de sanmam. 100TL Aşabilirseniz parlaklık ayarı bir tık yüksek olan bir monitör var. Parlaklığın az olması çok rahatsız ediyor kendimden biliyorum. Belki değerlendirilebilir.

KS

Suspus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Piksel yoğunluğu az değil gibi aslında. Pek yakında oturmuyorsanız pikseller sayılmaz bence ve rahatsız edeceğini de sanmam. 100TL Aşabilirseniz parlaklık ayarı bir tık yüksek olan bir monitör var. Parlaklığın az olması çok rahatsız ediyor kendimden biliyorum. Belki değerlendirilebilir.

Hocam fazla parlaklık gözümü çok yoruyor geçen arkadaşımın idepad 3 ünü kullandım oda Ips 250nit parlaklık ve gözümü yaklaşık 20dakika sonra yakmaya başlıyor du yani parlaklık sorun değil. Attığım monitörde 24 vs 27 arasında çok az fiyat farkı olduğu için sorma gereği duydum ama sanırım 27 inch alicam. Umarım pixel sayma durumu olmaz ki olacağını sanmıyorum nedense

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri