Sanallaştırma

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocalar. ryzen 5 1600x kullanıyorum. SVM mode yani [font=arial, sans-serif]virtualization(sanallaştırmayı aktif hale getirdiğim zaman ekran kartı kullanımı  boştayken %100 oluyor. Bu normal bir durum mu yoksa sorun mu var anlamadım. Şimdiden teşekkürler.[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu sorunu ilk defa duyuyorum. 2 önerim var ilki; Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler bu konuma gir ve Sol menüden Windows özelliklerini aç veya kapat 'a tıkla sonra açılan pencereden Hyper-V 'yi bul ve işaretli değilse işaretle Tamam dediğinde bir işlem yapacak tamamlanınca sistemi yeniden başlat. Eğer düzelmez ise BIOS sürümünün güncel olup olmadığını kontrol et güncel değilse güncelle.

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bios u yeni güncellemişim zaten hocam. Şu an son sürümde. Fakat boş geçtiğim birşey var. Memu ve bot pragramı açık. Ondan mı acaba yoksa hastalık mı kaptı bizimki :D

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Kapat gitsin. Sanal makinamı kuracaksın. Overclockta bile, stabilite için ,onu kapatıyoruz zaten. :)

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sanallaştırma kapalı olunca Memu açılmıyor ama :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Memu tarzı NOX Player kullanıyorum Sanallaştırma kapalı olunca çalışıyor sadece Performas kaybı olabilir yazıyor ama gayet iyi çalışıyor bakabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri