Herkese selamlar, bugün akakçe'den ekran kartlarının fiyatlarına bakarken msi 3080 z trio 15.399 gibi bi fiyata düştüğünü gördüm normalde daha önce forumlarda karşılaştırmalara baktığımda 6900xtnin saf oyun performansı olarak çok daha iyi olduğu söyleniyordu.
AMD ekran kartlarının önceki modellerinde çok fazla yazılımsal eksiklik ve hata olduğunu söyleyenler vardı o yüzden gönlüm 3080 tarafında ama yine de size sormak istedim. Oyun performansı olarak Ekran kartına çok fazla yük bindiren oyunlar oynamıyorum. Siz olsaydınız hangi kartı alırdınız ve neden teşekkürler
www.dfsbilgisayar.com
AMD ekran kartlarının önceki modellerinde çok fazla yazılımsal eksiklik ve hata olduğunu söyleyenler vardı o yüzden gönlüm 3080 tarafında ama yine de size sormak istedim. Oyun performansı olarak Ekran kartına çok fazla yük bindiren oyunlar oynamıyorum. Siz olsaydınız hangi kartı alırdınız ve neden teşekkürler
Sapphire AMD Radeon RX 6900 XT Nitro+ SE 11308-03-20G 16 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - 686.80 USD + KDV
Sapphire AMD Radeon RX 6900 XT Nitro+ SE 11308-03-20G 16 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En Uygun Fiyat Garantisi,