Sapphire pulse RX580 furmark sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sayfa1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşımdan ekran kartı alacağım furmark testi yaptık 30dakikalık stres testi sonuçları bu şekilde değerler normal mi?     
xUEA0H.png

işlemcim amd athlon x4 640 3.0ghz ram 8 gb

KS

sayfa1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Değerler normal kartınız gayet iyi durumda.

ama fhd olarak yapınca sıcaklık değeri 82 derecelere geliyor ve o çizelgelerde bozukluklar oluyor sizce alayım mı isterseniz fhd test yapıp fotoğrafını buraya ekleyebilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Resimdeki testte bir sorun yok ama FHD yapınca ısı kaynaklı sorun oluyorsa kart arızalı olabilir. 2. el alacaksanız önermem.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben size bu kartı almanızı zaten 2.el bileşen almanızı istisna dışında önermiyoruz yardımcı olmak için bütçe belirtin belki yaklaşık değer de bir ekran kartı önerebiliriz.

KS

sayfa1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Ben size bu kartı almanızı zaten 2.el bileşen almanızı istisna dışında önermiyoruz yardımcı olmak için bütçe belirtin belki yaklaşık değer de bir ekran kartı önerebiliriz.

arkadaşım satmak istiyor bende kart arıyorum stres testi ve fhd 1080p sonuçlarını paylaştım kasam çok eski ve hiç fan yok kapağı açık bir şekilde  furmark sonuçlarında sorun var mı yok ise yeni kasa alacağım zaten macununu da değiştiririm

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani değerler normal gözüküyor ama 2.el olduğu için ne durumda kullanıldı bilemeyiz.Karar sizin almak isterseniz kasayı değiştirip ufak pürüzleri giderip kullanabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
sayfa1' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Resimdeki testte bir sorun yok ama FHD yapınca ısı kaynaklı sorun oluyorsa kart arızalı olabilir. 2. el alacaksanız önermem.

https://i.imgyukle.com/2020/09/12/xUNBsP.png fhd bu şekilde oluyor kart eski macunu hiç değişmemiş ve benim kasamda hiç fan yok kapağı açık sadece

Bu FHD sonucuysa 82 derece gayet iyi bir değer. Zaten bu yük testleri oyunlardaki gibi değildir aşırı yük bindirir yani değerler normal. Eğer ille 2. el alacaksanız üründe sorun görünmüyor.

KS

sayfa1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
sayfa1' Alıntı:
https://i.imgyukle.com/2020/09/12/xUNBsP.png fhd bu şekilde oluyor kart eski macunu hiç değişmemiş ve benim kasamda hiç fan yok kapağı açık sadece

Bu FHD sonucuysa 82 derece gayet iyi bir değer. Zaten bu yük testleri oyunlardaki gibi değildir aşırı yük bindirir yani değerler normal. Eğer ille 2. el alacaksanız üründe sorun görünmüyor.

tamam sağolun sizide uğraştırdım anlamadığım için danışayım dedim fhd de 82 derecelere geliyor kırmızı değerlerde normal ise alayım o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri