Sapphire Radeon X 480 OC 4gb 187.4Watt Güç Tüketimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
[font=Georgia,]Merhabalar herkese hayırlı sabahlar. Bugün ekran kartımda herhangi bir sorun olup olmadığını anlamak için bir iki stress ve benchmark testi yaptım. GPU-Z ile sonuçları takip ettim. Asus GPU Tweak 2 yazılımındanda oc moda çektim. Sonuçlara baktığımda 140 ile 188 arası genel olarak 160 bandında seyreden bir güç tüketimi gördüm. Bunun sebebi Tweak 2 de Power Target %110 da olduğundan mı kaynaklanıyor. 150 watt diye hatırlıyorum max güç tüketimini. Neden kaynaklanır bir sıkıntı olduğu için mi yoksa normal bir sonuç mu yardımlarınız için teşekkürler iyi sabahlar.[/font]
[font=Georgia,]Hızlı Resim: [/font][font=Georgia,]https://i.hizliresim.com/Oy5Xo5.png[/font]
[font=Georgia,]Sistemim;[/font]

[font=Georgia,]İntel i5 6500 işlemci[/font]
[font=Georgia,]2x8gb ddr4 2133 mhz hyper x ram[/font]
[font=Georgia,]high power 500 watt 80+ psu(12v 450watt)[/font]
[font=Georgia,]msi b150 gaming m3 anakart[/font]
[font=Georgia,]1 tb 7200 rpm hdd wd [/font]
[font=Georgia,]sapphire 4gb rx 480 ekran kartı[/font]
[font=Georgia,]240gb ssd toshiba ocz trn 150[/font]
[font=Georgia,]1 ms 75 herz freesync 21.5 monitör aoc[/font]
[font=Georgia,]xigmatek hawthorn kasa[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorunuzu kendiniz cevaplamışsınız. Bende de ASUS bir kart var O.C. moda alınca kutuda yazan maksimum değerin üzerine çıkıyor buda O.C. mod için ekstra güç beslemesi aldığı anlamına geliyor yani sorun yok içiniz rahat olsun bu olağan bir durum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorunuzu kendiniz cevaplamışsınız. Bende de ASUS bir kart var O.C. moda alınca kutuda yazan maksimum değerin üzerine çıkıyor buda O.C. mod için ekstra güç beslemesi aldığı anlamına geliyor yani sorun yok içiniz rahat olsun bu olağan bir durum.

Aynen öyle şuan bende asus bir kart kullanicisiyim aynı durum bende de var :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Aynen öyle şuan bende asus bir kart kullanicisiyim aynı durum bende de var :)

Aynen öyle bendede msi var ama o.c mod denemedim  :D

KS

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
ugur.gozaydin' Alıntı:

heee :d teşekkür ederim ya sorma insanın bi kafası karışıyor ilgin için sağolasın tekrardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri