Sıfır Endgame Gear XM2we Wireless Oyuncu Mouse İlan No: 1100219445 bu ilanın satıcı pc hocası tv moderatörü olduğunu iddia ediyor doğru mıdır
kanka sen aldın mı nerden aldın bide içinden tıkırtı sesi şikayetleri var sende oldu mu önür haftasonu inş alacağımkanka sen daha almadin mi ben sipariş verdin diye biliyorum senden sorna aldim geldi aktif olarak kullanıyorum ikinci el riskli bence bulaşma
Sıfır Endgame Gear XM2we Wireless Oyuncu Mouse İlan No: 1100219445 bu ilanın satıcı pc hocası tv moderatörü olduğunu iddia ediyor doğru mıdır ?
teşekkürler hocamAhmet Güleç isimli arkadaş PChocasi.com.tr'de haber yazarak editörlük yapıyordu. Ancak aramızda değil şu anda. İtibar etmeyiniz. Açıklama kısmında "editörüyüm" demesi yanlıştır. "Editörüydüm" dese neyse diyeceğim.
kanka sen aldın mı nerden aldın bide içinden tıkırtı sesi şikayetleri var sende oldu mu önür haftasonu inş alacağım
Normal fiyat ama arkadaş yalan söylüyor.Sıfır Endgame Gear XM2we Wireless Oyuncu Mouse İlan No: 1100219445 bu ilanın satıcı pc hocası tv moderatörü olduğunu iddia ediyor doğru mıdır ?
zaten mouse switchi için alıyoruz baska dandik switch takmış olabilirler dışı mercedes içi şahin gibiNormal fiyat ama arkadaş yalan söylüyor.
Bu fiyatlara modlanmış (switch, skatez değişmiş) Logitech G Pro X Superlight bile bulabilirsin
Yok gpx omron kullanıyor kötü bayazaten mouse switchi için alıyoruz baska dandik switch takmış olabilirler dışı mercedes içi şahin gibi![]()