Sarılı Sitede Piyasanın 400₺ Altına Xm2We

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Sıfır Endgame Gear XM2we Wireless Oyuncu Mouse İlan No: 1100219445 bu ilanın satıcı pc hocası tv moderatörü olduğunu iddia ediyor doğru mıdır ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Öyle olsun veya olmasın hiç kimse bağımsız şekilde bir iş yaparken PC Hocası'nı sorumlu tutmayın. Size güvenip aldım tarzı olaylar yaşanmasın.

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
kanka sen daha almadin mi ben sipariş verdin diye biliyorum senden sorna aldim geldi aktif olarak kullanıyorum ikinci el riskli bence bulaşma

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
kanka sen daha almadin mi ben sipariş verdin diye biliyorum senden sorna aldim geldi aktif olarak kullanıyorum ikinci el riskli bence bulaşma
kanka sen aldın mı nerden aldın bide içinden tıkırtı sesi şikayetleri var sende oldu mu önür haftasonu inş alacağım

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Sıfır Endgame Gear XM2we Wireless Oyuncu Mouse İlan No: 1100219445 bu ilanın satıcı pc hocası tv moderatörü olduğunu iddia ediyor doğru mıdır ?

Ahmet Güleç isimli arkadaş PChocasi.com.tr'de haber yazarak editörlük yapıyordu. Ancak aramızda değil şu anda. İtibar etmeyiniz. Açıklama kısmında "editörüyüm" demesi yanlıştır. "Editörüydüm" dese neyse diyeceğim.

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Ahmet Güleç isimli arkadaş PChocasi.com.tr'de haber yazarak editörlük yapıyordu. Ancak aramızda değil şu anda. İtibar etmeyiniz. Açıklama kısmında "editörüyüm" demesi yanlıştır. "Editörüydüm" dese neyse diyeceğim.
teşekkürler hocam

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
kanka sen aldın mı nerden aldın bide içinden tıkırtı sesi şikayetleri var sende oldu mu önür haftasonu inş alacağım
1685051026572.png

kanka hiçbir tıkırtı sesi yok bende okudum forumlardada belki kargoda içinden parça kırılmıştır bilmiyorum ama çok saglam hoş bir mouse tavsiye ederim 1 günde teslim aldım Connect game satıcısı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Normal fiyat ama arkadaş yalan söylüyor.

Bu fiyatlara modlanmış (switch, skatez değişmiş) Logitech G Pro X Superlight bile bulabilirsin

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Normal fiyat ama arkadaş yalan söylüyor.

Bu fiyatlara modlanmış (switch, skatez değişmiş) Logitech G Pro X Superlight bile bulabilirsin
zaten mouse switchi için alıyoruz baska dandik switch takmış olabilirler dışı mercedes içi şahin gibi 😅

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri