Merhabalar powerbank,kulaklık gibi şeyleri şarj etmek için şarj adaptörü almak istiyorum 3-4 portlu olursa iyi olur tavsiyeniz varmıdır 150 tl bütçem var
ugur.gozaydin' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:Ben onu atlamışım saat geç olunca görmedim demek ki. Soket sayısı fazla istediğiniz için genelde o tarz ürünler 200-300 TL arasında oluyor iyi marka modellerden bahsediyorum ama bakayım biraz daha.
Baseus 3'lü 3.4A Akıllı Dijital Ekranlı Hızlı Şarj Aleti CCAL-BH02 - 127 TL - 3.4A buda 17W bir adaptör yapıyor bu ürünü. Marka kaliteli bir markadır.
DooLike 8 Çıkışlı USB Seyahat Şarj Adaptörü - 170 TL - Bu ürünüde önerebilirim size.
ugur.gozaydin' Alıntı:Ben onu atlamışım saat geç olunca görmedim demek ki. Soket sayısı fazla istediğiniz için genelde o tarz ürünler 200-300 TL arasında oluyor iyi marka modellerden bahsediyorum ama bakayım biraz daha.
Baseus 3'lü 3.4A Akıllı Dijital Ekranlı Hızlı Şarj Aleti CCAL-BH02 - 127 TL - 3.4A buda 40W bir adaptör yapıyor bu ürünü. Marka kaliteli üründe performans olarak bu fiyata iyi sayılır.
DooLike 8 Çıkışlı USB Seyahat Şarj Adaptörü - 170 TL - Bu ürünüde önerebilirim size.
Hocam selamlar tekrardan geç yazdım kusura bakmayın ugreen ürünü aldım bu arada 2 sorum varugur.gozaydin' Alıntı:DooLike ürünü bilindik bir çin menşei marka zaten. Bulduğunuz Spigen ürünü pek iyi değil. Ben ürün önerirken zaten pek çok marka modele baktım ve bulabildiğim en iyi ürünleri önermeye çalıştım. Diğer ttec markasıda eh işte alınabilir. Size bu ürünleri önermedim genel olarak pek iyi sayılmazlar.
Bu ürünleri önerebilirim genel olarak başarılı ürünlerdir.
- Omars 45W 3 Port - 100 TL - Bilindik bir markadır yine sormayın diye önden cevap vereyim dedim.
- Anker PowerPort 2 24W 2 Port - 130 TL
- Ugreen 36W 2 Port - 150 TL
- Tsmart TSE66 35W 6 Port - 150 TL - Bilindik bir markadır yine sormayın diye önden cevap vereyim dedim.
- Spigen Steadiboost 48W 2 Port - 200 TL
Aslında Anker bu işte çok başarılı ama markanın çok portlu ürünleri genelde 300-400 TL arasında.