Şarj adaptörü Önerisi

Aragorn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar powerbank,kulaklık gibi şeyleri  şarj etmek için şarj adaptörü almak istiyorum 3-4 portlu olursa iyi olur tavsiyeniz varmıdır 150 tl bütçem var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

Aragorn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben onu atlamışım saat geç olunca görmedim demek ki. Soket sayısı fazla istediğiniz için genelde o tarz ürünler 200-300 TL arasında oluyor iyi marka modellerden bahsediyorum ama bakayım biraz daha.

Baseus 3'lü 3.4A Akıllı Dijital Ekranlı Hızlı Şarj Aleti CCAL-BH02 - 127 TL - 3.4A buda 17W bir adaptör yapıyor bu ürünü. Marka kaliteli bir markadır.

DooLike 8 Çıkışlı USB Seyahat Şarj Adaptörü - 170 TL - Bu ürünüde önerebilirim size.

Hocam baseus o ürünü aldım ama iade etmek zorunda kaldım aşırı ısınma yaptığı için anormal derecede doolike ilk defa duydum pek güvenemedim o yüzden bilindik marka almak istiyorum bir kaç tane buldum ben bunlar hakkında ne diyorsunuz alınır mı ? yada hangisi tercih edilmeli  spigen essential f401 ve ttec quattro 

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben onu atlamışım saat geç olunca görmedim demek ki. Soket sayısı fazla istediğiniz için genelde o tarz ürünler 200-300 TL arasında oluyor iyi marka modellerden bahsediyorum ama bakayım biraz daha.

Baseus 3'lü 3.4A Akıllı Dijital Ekranlı Hızlı Şarj Aleti CCAL-BH02 - 127 TL - 3.4A buda 40W bir adaptör yapıyor bu ürünü. Marka kaliteli üründe performans olarak bu fiyata iyi sayılır.

DooLike 8 Çıkışlı USB Seyahat Şarj Adaptörü - 170 TL - Bu ürünüde önerebilirim size.

birde başka tavsiyeniz var mıdır ? bilindik marka güvenilir satıcı olarak amazon.com.tr veya hepsiburada satıcılı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
DooLike ürünü bilindik bir çin menşei marka zaten. Bulduğunuz Spigen ürünü pek iyi değil. Ben ürün önerirken zaten pek çok marka modele baktım ve bulabildiğim en iyi ürünleri önermeye çalıştım. Diğer ttec markasıda eh işte alınabilir. Size bu ürünleri önermedim genel olarak pek iyi sayılmazlar.
Bu ürünleri önerebilirim genel olarak başarılı ürünlerdir.

Aslında Anker bu işte çok başarılı ama markanın çok portlu ürünleri genelde 300-400 TL arasında.

KS

Aragorn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
DooLike ürünü bilindik bir çin menşei marka zaten. Bulduğunuz Spigen ürünü pek iyi değil. Ben ürün önerirken zaten pek çok marka modele baktım ve bulabildiğim en iyi ürünleri önermeye çalıştım. Diğer ttec markasıda eh işte alınabilir. Size bu ürünleri önermedim genel olarak pek iyi sayılmazlar.
Bu ürünleri önerebilirim genel olarak başarılı ürünlerdir.

Aslında Anker bu işte çok başarılı ama markanın çok portlu ürünleri genelde 300-400 TL arasında.
Hocam selamlar tekrardan geç yazdım kusura bakmayın ugreen ürünü aldım bu arada 2 sorum var
1-kulaklık ve akıllı bilekleri 5W fazla hızlı şarj etmek zararlı olur mu ?
2- kablo olarak baseus ve ugreen olarak bir tane micro usb ve type c kablosu alacam bu markalar kablo konusundada iyimi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihazlar akımı kendileri düzenlerler. Şarj aletine bağlı değil akımın kontrolü.

BaseUS ve Ugreen markaları oldukça kaliteli kablolara sahip markalardandır. Öneririm hiçbir şüpheniz olmasın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri