Arkadaşlar merhaba, aralık 2024 sonuna doğru laptoptan masaüstüne geçiş yaptım, incehesap üzerinden kasa dizdim kendime ancak aldığım günden beri sürekli sıkıntılar çıkıyor, sebebini zorla da olsa araştırıp öğrenip çözüyorum (bu arada en büyük sorunlarımdan birinin kaynağı asustaki armoury crate denen berbat uygulamaydı aşırı yüksek pinge sebep oluyor bilgisayarı durduk yere kapattırıyordu onu tamamen silince en büyük sorunumdan kurtuldum) ancak şu sıralar yaşadığım ping sorununu bir türlü çözemedim, tek oynadığım ve yüklediğim oyun League of Legends, bilgisayarı zorlayabilecek hiçbir şey yok, iki hafta önce format attım sürücülerin hepsi güncel, iç donanımlardan anlamadığım için size fatura görselimi de koyuyorum içinde neler olduğunu görmeniz için, ayrıca wifi üzerinden bağlandığımdan (kasaya geçiş yaptığımda wifinin otomatik gelmediğini fark ettiğimde) kendime tp link ac1300 t3u gibi bir wifi adaptör aldım onunla kullanıyorum. Sorun bu cihazda mı bilmiyorum oyundan arkadaşlara danıştığımda önerilen çoğu şeyi yapmama rağmen hala düzelmedi. Bir hafta diyorum off çok güzel hep 13 14 ms sonra bir bakıyorum 400 500 oluyor hatta geçen hafta 20.000 ms civarını gördüm. Bu iş canımı sıkmaya başladı bilgisayarı satmayı bile düşünür hale geldim hevesim kursağımda kaldı. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.