- Tepki
- 889
Bir siteye girmiştim ve bir baktım ki See 3. Sezon çıkmış
(26 Ağustosta)Dizinin varlığını unutanlar için hatırlatayım dedim.
Son düzenleme:
Hiç duymadım adını ben ayrıca ragnaroku da bekliyorum Rick and mortyi beklemeyen yok zaten.Bende Outer Banks 'ı bekliyorum işte. See'nin konusu ney?
Bana göre en iyi dizidir hocam Outer banks. Rick beklemiyorum , bir kaç bölüm izledim bıraktım. Ragnaroku hiç duymadım Thor hariç.Hiç duymadım adını ben ayrıca ragnaroku da bekliyorum Rick and mortyi beklemeyen yok zaten.
Çakma Thor dizisi norveçte geçiyor.Bana göre en iyi dizidir hocam Outer banks. Rick beklemiyorum , bir kaç bölüm izledim bıraktım. Ragnaroku hiç duymadım Thor hariç.
See'nin konusu ne peki?Çakma Thor dizisi norveçte geçiyor.
Dizide bir virüs dünayaya yayılıyor herkes ölüyo ölmeyen kör kalıyor körlerin çocuğu da kör kalıyor bunlar bildiğin diriliş Ertuğrul kadar teknolojiye sahip kalıyor sonra 2 tane gören çocuk doğuyor ....See'nin konusu ne peki?
Anladım hocam. Bilim kurgu severim ama pek benim tarzım değil galiba bu dizi. İyi günler.Dizide bir virüs dünayaya yayılıyor herkes ölüyo ölmeyen kör kalıyor körlerin çocuğu da kör kalıyor bunlar bildiğin diriliş Ertuğrul kadar teknolojiye sahip kalıyor sonra 2 tane gören çocuk doğuyor ....
Enteresan konuymus gören cocuklardan sonra ne oluyor spoiler vermeden kaba bir cümleyle hocam. O kısmı da ilgi çekici gelirse alicam listeyeDizide bir virüs dünayaya yayılıyor herkes ölüyo ölmeyen kör kalıyor körlerin çocuğu da kör kalıyor bunlar bildiğin diriliş Ertuğrul kadar teknolojiye sahip kalıyor sonra 2 tane gören çocuk doğuyor ....
Onlar büyüyor görmek çok büyük bir güç olduğu için onlara gördüklerini farkettirmiyorlar jerlamayer diye bir adam var bu adamı çocukları gören çocuklar oluyor.Birsürü savaş oluyor.İlk sezon orta 2. Sezon çok iyi.Enteresan konuymus gören cocuklardan sonra ne oluyor spoiler vermeden kaba bir cümleyle hocam. O kısmı da ilgi çekici gelirse alicam listeye
Bakılabilir ne kadar iyi islendigine senaryoya göre izlenebilir. Yabancı dizilerde biraz daha fantastik yapımları seviyorum. Vikings bile kenarda bekliyor insan savaşı sevmediğimden ötürüOnlar büyüyor görmek çok büyük bir güç olduğu için onlara gördüklerini farkettirmiyorlar jerlamayer diye bir adam var bu adamı çocukları gören çocuklar oluyor.Birsürü savaş oluyor.İlk sezon orta 2. Sezon çok iyi.