See 3. Sezon Çıkmışşş!!!

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bir siteye girmiştim ve bir baktım ki See 3. Sezon çıkmış :D (26 Ağustosta)Dizinin varlığını unutanlar için hatırlatayım dedim.

Son düzenleme:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bende Outer Banks 'ı bekliyorum işte :D . See'nin konusu ney?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hiç duymadım adını ben ayrıca ragnaroku da bekliyorum Rick and mortyi beklemeyen yok zaten.
Bana göre en iyi dizidir hocam Outer banks. Rick beklemiyorum , bir kaç bölüm izledim bıraktım. Ragnaroku hiç duymadım Thor hariç.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
See'nin konusu ne peki?
Dizide bir virüs dünayaya yayılıyor herkes ölüyo ölmeyen kör kalıyor körlerin çocuğu da kör kalıyor bunlar bildiğin diriliş Ertuğrul kadar teknolojiye sahip kalıyor sonra 2 tane gören çocuk doğuyor ....

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Dizide bir virüs dünayaya yayılıyor herkes ölüyo ölmeyen kör kalıyor körlerin çocuğu da kör kalıyor bunlar bildiğin diriliş Ertuğrul kadar teknolojiye sahip kalıyor sonra 2 tane gören çocuk doğuyor ....
Anladım hocam. Bilim kurgu severim ama pek benim tarzım değil galiba bu dizi. İyi günler.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Enteresan konuymus gören cocuklardan sonra ne oluyor spoiler vermeden kaba bir cümleyle hocam. O kısmı da ilgi çekici gelirse alicam listeye

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Enteresan konuymus gören cocuklardan sonra ne oluyor spoiler vermeden kaba bir cümleyle hocam. O kısmı da ilgi çekici gelirse alicam listeye
Onlar büyüyor görmek çok büyük bir güç olduğu için onlara gördüklerini farkettirmiyorlar jerlamayer diye bir adam var bu adamı çocukları gören çocuklar oluyor.Birsürü savaş oluyor.İlk sezon orta 2. Sezon çok iyi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Onlar büyüyor görmek çok büyük bir güç olduğu için onlara gördüklerini farkettirmiyorlar jerlamayer diye bir adam var bu adamı çocukları gören çocuklar oluyor.Birsürü savaş oluyor.İlk sezon orta 2. Sezon çok iyi.
Bakılabilir ne kadar iyi islendigine senaryoya göre izlenebilir. Yabancı dizilerde biraz daha fantastik yapımları seviyorum. Vikings bile kenarda bekliyor insan savaşı sevmediğimden ötürü :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri