Selam 7K Civarında Kasa Arıyorum.

Samet_Akın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
7 bin tl civarında 2.el de olur (Antalya içinde) alınabilecek bir pc arıyorum. bu fiyata en iyisi hangisiyse artık.

Buraya kendim bir liste oluşturdum onu bırakıyorum

yardımcı olursanız sevinirim . şimdiden teşekkür ederim.

KS

Samet_Akın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
anladım hocam teşekkür ederim . son bir sorum olacak .Pc yi incelemeye gittiğim zaman kesinlikle kontrol etmem gereken maddeler nelerdir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
anladım hocam teşekkür ederim . son bir sorum olacak .Pc yi incelemeye gittiğim zaman kesinlikle kontrol etmem gereken maddeler nelerdir
Oyun varsa oyunda test edin. Yoksa FurMark uygulamasını yüklettirip test yaptırın. Test anında sistem kapanırsa almayın zaten , kapanmazsa sıcaklıklara bakın. 75 Derece altındaysa alınabilir. İşlemci içinde Prime95 uygulaması ile test yapılabilir. O da aynı 75 derece altı ise alınabilir. Onun dışında gözle görülür hasar var mı onu kontrol edin.

KS

Samet_Akın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Oyun varsa oyunda test edin. Yoksa FurMark uygulamasını yüklettirip test yaptırın. Test anında sistem kapanırsa almayın zaten , kapanmazsa sıcaklıklara bakın. 75 Derece altındaysa alınabilir. İşlemci içinde Prime95 uygulaması ile test yapılabilir. O da aynı 75 derece altı ise alınabilir. Onun dışında gözle görülür hasar var mı onu kontrol edin.
teşekkür ederim geri dönüş için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri