selamın aleyküm akadaşlar forumda yeniyim yardımcı olurmusunuz

Salih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İntel Core i5 460m işlemci(2.53 ghz)
ACER Aspire 5943G anakart
4gb ddr3 (2x2 1333mhz )ram
1gb intel hd graphics ve 1gb amd mobilty radeon hd 5000 series ekran kartlı laptopum var sizce bilgisayara ram mi takmalıyım ekran kartımı veya başka birşeyler mi yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim :shy: :shy:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ekran kartını yükseltmen senin için daha iyi olacaktır ancak amd tabanlı olmamasını öneririm

KS

Salih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Salih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum o ekran kartını laptoba takamazsın. Her laptopta ekran kartı değişimi olmaz. Sadece bazılarında değişir. Bilgisayara ek olarak ram alsan biraz daha rahatlatır ama tam olarak istediğin performansı vermez. Bu sebeple biraz daha birikim yapıp yeni pc almalısın.

KS

Salih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ahmet Doğukan G.' Alıntı:
Dostum o ekran kartını laptoba takamazsın. Her laptopta ekran kartı değişimi olmaz. Sadece bazılarında değişir. Bilgisayara ek olarak ram alsan biraz daha rahatlatır ama tam olarak istediğin performansı vermez. Bu sebeple biraz daha birikim yapıp yeni pc almalısın 

Anladım saolun

KS

Salih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum o ekran kartını laptoba takamazsın. Her laptopta ekran kartı değişimi olmaz. Sadece bazılarında değişir. Bilgisayara ek olarak ram alsan biraz daha rahatlatır ama tam olarak istediğin performansı vermez. Bu sebeple biraz daha birikim yapıp yeni pc almalısın.

Birde son bir sorum olacaktı suan bilgisayarimda iki tane 1333mhz ram var ikisini cikarip 1600 mhz taksam desteklermi sizce

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Expert' Alıntı:
laptopun tam modelini yazarsan sitesin den kontrol ederiz destekliyorsa takabilirsin
hocam sitesinde göremedim üretimden kalkmış bi sitede veriyordu özellikleri ondada anakart yoktu

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Salih' Alıntı:

Birde son bir sorum olacaktı suan bilgisayarimda iki tane 1333mhz ram var ikisini cikarip 1600 mhz taksam desteklermi sizce

Anakart ne kadar destekliyorsa o kadar mhz çalışır. Sen 1333 mhzlik ram al istersen. 8 gb lık alabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri