Asus Zenbook Pro Duo OLED : 126.191,07 TL Göre bileceğim en yüksek fiyat galiba. 
Öyle ağım şahım bir cihaz da değil yaniAynı özellikte parçaları masa üstü olarak toplasan 3-4 tane toplarsın büyük ihtimalle![]()
Zenbooklar pahalı oluyor gerçekten Türkiye'de çok az alınır şireketler tarafında bile.Asus Zenbook Pro Duo OLED : 126.191,07 TL Göre bileceğim en yüksek fiyat galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 14447
Yani kanka şimdi o parayı bu laptopa verene kadar 2 tane sağlam bir masaüstü bilgisayar toplarsın bence..Zenbooklar pahalı oluyor gerçekten Türkiye'de çok az alınır şireketler tarafında bile.
bu ürün başka genelde 60k ve üstü zenbook laptop alıyorlar bunu ilk defa gördüm.Yani kanka şimdi o parayı bu laptopa verene kadar 2 tane sağlam bir masaüstü bilgisayar toplarsın bence..![]()
Bu laptopun klavye üstüne bir çentik açılmış gibi 2 ekran var yada yansıma bilmiyorum dur bak atayım.bu ürün başka genelde 60k ve üstü laptop alıyorlar bunu ilk defa gördüm.
Bu laptopun klavye üstüne bir çentik açılmış gibi 2 ekran var yada yansıma bilmiyorum dur bak atayım.
Ekli dosyayı görüntüle 14448
Bence fiyatı yükselten dahili 2 ekran olması abi+50 bin TL
Laptop firmalarına sağlam bir bence tokat lazım. Dalga geçer gibi fiyatlar koyuyorlar. Bu ne kardeşim? araba mı alıyoruz* ayıptır be. 4070 ti var içinde ne var 2x 4090 mı var. Bu ne saçma fiyatlardır.