Sennheiser GSP 500 Kulaklık İade Koşulları

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Arkadaşlar gaming kulaklık arıyordum. Uğur hocanın tavsiyeleri ile Sennheiser GSP500 kulaklığı beğendim. Fiyatı şuan İtopya'da 2.200 TL civarı. Akakçe'den baktığım zaman en ucuz 4416 TL.

Bunun nedenini anlayamadım. Ayrıca bu kulaklığı İtopya'dan alsam, olurda beğenmez isem veya sıkıntı çıkarsa iade konusunda sorun yaşar mıyım? Ayrıca kulaklığı kullanan arkadaş varsa onunda yorumlarını merak ediyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Arkadaşlar gaming kulaklık arıyordum. Uğur hocanın tavsiyeleri ile sennheiser GSP500 kulaklığı beğendim. Fiyatı şuan itopyada 2200 TL civarı. Akakçeden baktığım zaman en ucuz 4416 TL. Bunun nedenini anlayamadım. Ayrıca bu kulaklığı itopyadan alsam ,olurda beğenmez isem veya sıkıntı çıkarsa iade konusunda sorun yaşar mıyım ? Ayrıca kulaklığı kullanan arkadaş varsa onunda yorumlarını merak ediyorum.
Ben kulaklığı kullanmadım ama eğer İnternet sitesinden alacaksanız 14 gün iade süreniz var diye biliyorum .

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam itopya gibi sitelerde iade her zaman sıkıntılı. Ürünün arkasında durulması lazım. Ama genelinde böyle oluyor.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var internet alışverişlerinde . İade almak zorundalar içiniz rahat olsun.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
14 gün koşulsuz iade garantiniz var zaten. Beğenmezseniz yada ürün sorunlu, kırık, çizik vs. gelirse direk iade etme hakkına sahipsiniz. O yüzden sorun yok. İtopyadan monitör, klavye ve kulaklık aldım. Sorun yaşamadım güzel geldi şansıma tüm ürünler. Ama İtopya'nın müşteri hizmetleri kısmı pek beğenilmiyor. Umarım o durumlara düşmem, düşmeyiz. Her zaman derim. Teknoloji işi şans işi. :)

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Güncelleme: İtopya müşteri hizmetlerini aradım bugün . Kulaklık ürünü hijyen koşulları kapsamında iade edilemiyormuş. Sadece üründe kırık ,çatlak , çalışmama gibi durumlarda iade alınabiliyormuş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri