1
Son düzenleme:
Onu VatanPC sor PChocası nereden bilsin hocanın yaptığı bir şey yok bende alamadım şuanda ama biliyorum vatan'ın sorunu hocanın değil.Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bugünkü vatanda 6.499 tl değerindeki sisteme niyetlendim. Fakat şu sorunla karşılaştım:
Ürünü 32 kişi inceliyorken sepetime ekledim daha sonrasında ödeme ekranına geçemedim sepeti onaylayamadım. 20.15'e kadar uğraştım,olmadı. Şu anda ürün yeterli sayıda olmadığından alamıyorum sepetimde satışa kapatılmıştır hatası alıyorum. Bu durumu PcHocası yetkilelerinden dinlemek isterim açıklamaları neler olacak merak ediyorum![]()
Bankada aynısı oldu 1.30 saat denedimArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bugünkü vatanda 6.499 tl değerindeki sisteme niyetlendim. Fakat şu sorunla karşılaştım:
Ürünü 32 kişi inceliyorken sepetime ekledim daha sonrasında ödeme ekranına geçemedim sepeti onaylayamadım. 20.15'e kadar uğraştım,olmadı. Şu anda ürün yeterli sayıda olmadığından alamıyorum sepetimde satışa kapatılmıştır hatası alıyorum. Bu durumu PcHocası yetkilelerinden dinlemek isterim açıklamaları neler olacak merak ediyorum![]()
Bir açıklama yapılacak durum yok. Dünyada bir tek siz yaşamıyorsunuz. Linke aynı anda 2000'den fazla kişi tıkladı. Bende dahil. Sepete ekle aşamasından sonra 1800 kişi donma, kasma sorunuyla karşılaştı. Bunun sebebi pchocası felan değil. Aynı anda sunucuya bağlanan onca kişi (ip adresi)'ne vatan bilgisayarın sunucusu 200 kişiye kadar internet paketlerini göndererek ödeme sayfasına yönlendirebildi. Geriye kalan kişiler yoğun trafikte sırasını bekledi. O zamana kadar da stok bitti. Yani herkes ilk ben tıkladım diyebilir ama önemli olan kaç kişinin ilk tıkladığı. Binlerce.Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bugünkü vatanda 6.499 tl değerindeki sisteme niyetlendim. Fakat şu sorunla karşılaştım:
Sonuçta burada aracı PCHOCASI ben değilim o yüzden.Onu VatanPC sor PChocası nereden bilsin hocanın yaptığı bir şey yok bende alamadım şuanda ama biliyorum vatan'ın sorunu hocanın değil.
sepete 200 den fazla kişi ekleme yapabiliyor mu?Bir açıklama yapılacak durum yok. Dünyada bir tek siz yaşamıyorsunuz. Linke aynı anda 2000'den fazla kişi tıkladı. Bende dahil. Sepete ekle aşamasından sonra 1800 kişi donma, kasma sorunuyla karşılaştı. Bunun sebebi pchocası felan değil. Aynı anda sunucuya bağlanan onca kişi (ip adresi)'ne vatan bilgisayarın sunucusu 200 kişiye kadar internet paketlerini göndererek ödeme sayfasına yönlendirebildi. Geriye kalan kişiler yoğun trafikte sırasını bekledi. O zamana kadar da stok bitti. Yani herkes ilk ben tıkladım diyebilir ama önemli olan kaç kişinin ilk tıkladığı. Binlerce.
Aracı ile alakası yok hoca sadece pc toplar indirimli satılır.Sonuçta burada aracı PCHOCASI ben değilim o yüzden.
Üstteki mesajımı okuyun. Bir web sitesine bağlanmak için adres çubuğuna linki girip tıkladığınız anda vatam bilgisayarın web sunucusuna sayfa görüntüleme isteğini gönderen bir veri paketi göndermiş oluyorsunuz. Sunucu sizin gibi aynı anda binlerce paketi karşıladığı için terminal üzerinde sırada hangi ip adresleri var ise sırayla sayfa görüntüleme için gerekli olan veri paketlerini ip adreslerine gönderiyor. Upload-download meselesi gibi düşünün. Sunucu herkese aynı anda veri paketini gönderirken terminalde ip adresleri sıralı. İlk kime giderse o kişi sayfayı görüntülüyor ve ödeme aşamasına geçebiliyor. Bunun gibi 200 kişi bu aşamadan geçince geriye kalan 1800 kişinin beklentisi boşa çıkıyor.Sonuçta burada aracı PCHOCASI ben değilim o yüzden.
Evet yapabiliyor. Ancak ödeme sayfası daha yoğun veri içerdiğinden paket boyutu daha da büyük oluyor ve sunucu yavaşlıyor.Sonuçta burada aracı PCHOCASI ben değilim o yüzden.
sepete 200 den fazla kişi ekleme yapabiliyor mu?
Bankada aynısı oldu 1.30 saat denedim
Ama nedense bazıları almiş ben ürün linki ekleni eklenmes sepete atim hep hata v
yapıldığını nereden biliyorsun hocam?Üstteki mesajımı okuyun. Bir web sitesine bağlanmak için adres çubuğuna linki girip tıkladığınız anda vatam bilgisayarın web sunucusuna sayfa görüntüleme isteğini gönderen bir veri paketi göndermiş oluyorsunuz. Sunucu sizin gibi aynı anda binlerce paketi karşıladığı için terminal üzerinde sırada hangi ip adresleri var ise sırayla sayfa görüntüleme için gerekli olan veri paketlerini ip adreslerine gönderiyor. Upload-download meselesi gibi düşünün. Sunucu herkese aynı anda veri paketini gönderirken terminalde ip adresleri sıralı. İlk kime giderse o kişi sayfayı görüntülüyor ve ödeme aşamasına geçebiliyor. Bunun gibi 200 kişi bu aşamadan geçince geriye kalan 1800 kişinin beklentisi boşa çıkıyor.
Evet yapabiliyor. Ancak ödeme sayfası daha yoğun veri içerdiğinden paket boyutu daha da büyük oluyor ve sunucu yavaşlıyorya
Networking deneyimi. İnternet nasıl çalışır? Web sitesi kullanıcıya görüntüyü nasıl aktarır? Sunucu nasıl çalışır ? Hosting nedir ? Gibi soruların cevabını biliyorsanız bunuda biliyor oluyorsunuzyapıldığını nereden biliyorsun hocam?
Ayrıca dün Mert BAYANTEMUR'un çıkardığı sistemi alabilmiş biri olarak konuşuyorum. Linke tıklar tıklamaz siparişi hızlıca verdim ama yanımda eşimde telefondan deneyince site donma-kasma sorunu yaşadı. O sipariş veremedi.yapıldığını nereden biliyorsun hocam?
stok dışındakinden başka sepete ekleyemezsin.
Yoo eklersin. Çünkü sen sepete ekle butonuna basarken daha ödemeler gerçekleşiyor. Site stoktan hemencecik düşemiyor. Arada birazcık zaman var.yapıldığını nereden biliyorsun hocam?
stok dışındakinden başka sepete ekleyemezsin.
Hocam 3 farklı tarayıcıdan şu anda Taner hocanın sistemi hala sepette duruyorbu vatanın sistemiyle ilgili hocam sizin saydığınız terimlerle ilgili değil 200 kişi sepete ekledikten sonra ekleme olmuyor bizzat yaşadım bunu.
Kardeşim siz npc misiniz anlamıyorum pc hocası ucuz smokine yakın veya smokinli sistem ilk çıktığında forumda direk övüyorsunuz sonra link eklenince alamıyorsunuz PcHocası kdr kötü kanal olamaz dolandırıyorlar 200den fazla kişi sepete ekleyemez ilk ben tıkladım ortada böyle bir pc yok pc hocası dolandırıcıdır ya bilmeden konuşmayın bari diğer yerlerdede kötülüyorsunuz sonra. KINIYORUM!!!Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bugünkü vatanda 6.499 tl değerindeki sisteme niyetlendim. Fakat şu sorunla karşılaştım:
Kardeşim, hocam 200 tane demiş zaten fazlasını dememiş.Daha öncede sistem almak istedim denedim stok sınırına ulaştıktan sonra sepete ekleme yapılmaz maalesef.
kardeşim senin değinmek istediğin konu farklı sanırım. Siz cevabınızı gidin o söylediklerinize yazın buraya değil ben burada bilgi edinmek istiyorum.Kardeşim siz npc misiniz anlamıyorum pc hocası ucuz smokine yakın veya smokinli sistem ilk çıktığında forumda direk övüyorsunuz sonra link eklenince alamıyorsunuz PcHocası kdr kötü kanal olamaz dolandırıyorlar 200den fazla kişi sepete ekleyemez ilk ben tıkladım ortada böyle bir pc yok pc hocası dolandırıcıdır ya bilmeden konuşmayın bari diğer yerlerdede kötülüyorsunuz sonra. KINIYORUM!!!
Kardeşim, hocam 200 tane demiş zaten fazlasını dememiş.
Hocam gerçekten cevabı merak ediyorsanız pc hocasını kötülemeden alaycı bir tavıra bürünmeden sorarsınızkardeşim senin değinmek istediğin konu farklı sanırım. Siz cevabınızı gidin o söylediklerinize yazın buraya değil ben burada bilgi edinmek istiyorum.
Kardeşim burada alaycı bir tavır da yok kötüleme de yok. Siz zannınızı buraya değil öyle düşünenlere yazın benim sorum net ve basit.Hocam gerçekten cevabı merak ediyorsanız pc hocasını kötülemeden alaycı bir tavıra bürünmeden sorarsınız
Ve gerçek cevap şudurki: evinde koltukta uzanan Taner hocam napsın hocam taner hocam nası aracı olabilir adama veriyorlar pcyi çek bunun videosunu al şu parayı bukdr adammı satıyor pcyi hayır
Pc hocası yetkilelerinden cevap beklemeye devam edin hocam o zaman siz onlar satıyor ya vatan pc hocasının ya sakın yarını bekleyip vatanı arayım demeyin haKardeşim burada alaycı bir tavır da yok kötüleme de yok. Siz zannınızı buraya değil öyle düşünenlere yazın benim sorum net ve basit.
H.oValla tam 19.52 civarı stoklar tekrar açıldı o esnada alan son kafiledenim bende umudumu yitirmiştim alamadım diye pes etmeyin sürekli bakın belki ek stok gelir