Series S Vs Rtx3050Ti Laptop

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Direk cihazın oyun testlerini izleseniz yeterli gelmez mi ?

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Series s öneririm. Gamepass ve tarayıcı var. Mouse klavye ile internette sörf yapabilir film dizi izleyebilir ya da gamepass ile oyun dünyasına damga vuracak ve ilk günden ücretsiz eklenecek starfield dahil birçok oyunu seve seve oynayabilirsiniz.

KS

Enes044

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Series s öneririm. Gamepass ve tarayıcı var. Mouse klavye ile internette sörf yapabilir film dizi izleyebilir ya da gamepass ile oyun dünyasına damga vuracak ve ilk günden ücretsiz eklenecek starfield dahil birçok oyunu seve seve oynayabilirsinin
Game pass pc de var zaten benim öğrenmek istediğim şey series s in pc tarafındaki karşılığı ne bu konsol bana hangi ekran kartının performansını sunabilecek

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Game pass pc de var zaten benim öğrenmek istediğim şey series s in pc tarafındaki karşılığı ne bu konsol bana hangi ekran kartının performansını sunabilecek
Masaüstü 20klık pc dizersen 6700xt ekran kartı veya 3060ti. O zaman series S den daha iyi performans alırsın. Ama laptop lar sıkıntılı. 20k kasa 35klık laptoba denk belki. O yüzden oyun için laptop önermem ama normal ayarda veya düşük grafikte oynarım dersen al laptop

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri