Ses Yapan Komşuya Çözüm Lazım!

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Ses çıkaran yüksek sesli hoparlör alsam maktap sesi açsam youtubedan gerçekçi olur mu acaba
hem komsuyu delirtmek icin hemde kendin icin alabilirsin , acarsın maktap yada elraenn Sesi fullersin hem küfür hemde anı

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
biri x foruma söyle yazmıs

Yıllardır bu dertten bende çok çektim.

Kendim direkt tepki gösterip sinirlenmektense çocukça şeyler yaparak hep şüpheyi üzerimden atıyorum hemde ruhsal olarak rahatlıyorum gayet eğlenceli hocam :D

* Zil bantlama

* Ayakkabının tekini 2-3 kat yukarıya bırakma

* Ayakkabının içine yumurta kırma ( mümkünse ucuna doğru ilerletin kırdıktan sonra gözükmesin :D )

* Kapıya işeme ( bunu önermem kafam güzelken yapmıştım da üst kattaki andavallar biri bize büyü yaptı diyip 1 hafta mevlüt tarzı dua okutmuşlardı evde )

* Arabaları varsa 1 adet pafta temin edin. Sol ön lastik, sağ arka lastik sibop iğnelerini sökün ve izleyin :D

* Çöplerini kapı önüne bırakıyorlarsa bi tekme atın kapı önüne doğru çöpü dağılsın.

* Aklıma geldikçe daha eklerim :D

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,966
evet maalesef

mantıklı hocam kürdan olayını anlamadım ama
hocam olmadı küçük bir uyarı yapın

Kendim direkt tepki gösterip sinirlenmektense çocukça şeyler yaparak hep şüpheyi üzerimden atıyorum hemde ruhsal olarak rahatlıyorum gayet eğlenceli hocam :D

* Zil bantlama

* Ayakkabının içine yumurta kırma ( mümkünse ucuna doğru ilerletin kırdıktan sonra gözükmesin :D )

* Kapıya işeme ( bunu önermem kafam güzelken yapmıştım da üst kattaki andavallar biri bize büyü yaptı diyip 1 hafta mevlüt tarzı dua okutmuşlardı evde )

* Arabaları varsa 1 adet pafta temin edin. Sol ön lastik, sağ arka lastik sibop iğnelerini sökün ve izleyin :D

* Çöplerini kapı önüne bırakıyorlarsa bi tekme atın kapı önüne doğru çöpü dağılsın.

mükkemel

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

* Zil bantlama

hocam :D okurken krize girdim :D

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
hocam en iyisi siz güzelinden bi cloud2 kulaklık çekin onu taktıktan sonra dünyayla bağlantınız kalmaz kendi sesimi duyamıyorum takınca :D

• Beğen
Reactions: XXL

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

• Beğen

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Maalesef kanunsal yöntemler işe yaramadı ceza bile almıyorlar
o zaman acın sesi köpek yedi , elraenn , süpürge sesi herseyi acın , sisteme oturun ve kullaklıgınızı takın video izleyin onlarda orda patlasınlar

hocam en iyisi siz güzelinden bi cloud2 kulaklık çekin onu taktıktan sonra dünyayla bağlantınız kalmaz kendi sesimi duyamıyorum takınca :D
adam kullaklık takarak tuvalete mi girsin dus mu alsın yemek mi yesin cok zor hocam

• Beğen

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
izlemeni isterim youtube KAMUSAL MİZAH -ÜST KATTAKİ KOMŞU ÇOCUĞU :) videonun en sonu senin çözümün :)

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
o zaman acın sesi köpek yedi , elraenn , süpürge sesi herseyi acın , sisteme oturun ve kullaklıgınızı takın video izleyin onlarda orda patlasınlar

adam kullaklık takarak tuvalete mi girsin dus mu alsın yemek mi yesin cok zor hocam
o zaman töre namus gereği o kavga çıkacak :D

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Arkadaşlar bi komşum var hayattan bezdim kadın sürekli bağırıyor.

Şikayet ettik polis ne kadar şikayet edilecek yer varsa.

Çözülmedi, bunlar yüzünden köy yumurtası bile almıyorum o derece nefret ettim cahil insanlardan ayrımcı biri oldum.

7/24 ses yapacak bi makine vs tavsiye istiyorum çünkü normal şekilde çözemedim.

Bende 7/24 motor sesi yada matkap sesi gibi bi şeyle evden cıkıp gideceğim işe giderken.

Kavga edip zarar vermek istemiyorum çünkü olan benim hayatıma olur bu tarz cahil hayatsız ve hayatının 100 tl değeri olmadığı insanlar için sicilimi bozmak istemiyorum.

senin çözümün 5+1 hoparlör hocam ses yaptığı yerin altına koy sistemi aç yukarıdan zıplasınlar

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hocam şuan güçlü bi hoparlör araştırıyorum :(

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocam şuan güçlü bi hoparlör araştırıyorum :(
bütce nedir hocam , güclü bir hoperlor yerine hoparlör alın devasa duvara yakınlastırın bitti , yada mesela bi tane titresimle ses ileten birsey vardı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri