- Tepki
- 4,966
hocam topuklu terlik giyerek dolaşın evdevar ama duyacaklarını sanmıyorum yani duvara vuruyordum yine duymuyorlardı
hocam topuklu terlik giyerek dolaşın evdevar ama duyacaklarını sanmıyorum yani duvara vuruyordum yine duymuyorlardı
onların sesi geliyorsa sizinde gelir ve aklıma baska birsey daha geldi sizleri varsa kürdan sıkıstırınvar ama duyacaklarını sanmıyorum yani duvara vuruyordum yine duymuyorlardı
hem komsuyu delirtmek icin hemde kendin icin alabilirsin , acarsın maktap yada elraenn Sesi fullersin hem küfür hemde anıSes çıkaran yüksek sesli hoparlör alsam maktap sesi açsam youtubedan gerçekçi olur mu acaba
evet maalesefhocam yalnız mı yaşıyorsunuz peki ?
mantıklı hocam kürdan olayını anlamadım amahem komsuyu delirtmek icin hemde kendin icin alabilirsin , acarsın maktap yada elraenn Sesi fullersin hem küfür hemde anı
hocam olmadı küçük bir uyarı yapınevet maalesef
mantıklı hocam kürdan olayını anlamadım ama
mükkemelbiri x foruma söyle yazmıs
Yıllardır bu dertten bende çok çektim.
Kendim direkt tepki gösterip sinirlenmektense çocukça şeyler yaparak hep şüpheyi üzerimden atıyorum hemde ruhsal olarak rahatlıyorum gayet eğlenceli hocam
* Zil bantlama
* Ayakkabının tekini 2-3 kat yukarıya bırakma
* Ayakkabının içine yumurta kırma ( mümkünse ucuna doğru ilerletin kırdıktan sonra gözükmesin)
* Kapıya işeme ( bunu önermem kafam güzelken yapmıştım da üst kattaki andavallar biri bize büyü yaptı diyip 1 hafta mevlüt tarzı dua okutmuşlardı evde )
* Arabaları varsa 1 adet pafta temin edin. Sol ön lastik, sağ arka lastik sibop iğnelerini sökün ve izleyin
* Çöplerini kapı önüne bırakıyorlarsa bi tekme atın kapı önüne doğru çöpü dağılsın.
* Aklıma geldikçe daha eklerim![]()
hocambiri x foruma söyle yazmıs
Yıllardır bu dertten bende çok çektim.
Kendim direkt tepki gösterip sinirlenmektense çocukça şeyler yaparak hep şüpheyi üzerimden atıyorum hemde ruhsal olarak rahatlıyorum gayet eğlenceli hocam
* Zil bantlama
* Ayakkabının tekini 2-3 kat yukarıya bırakma
* Ayakkabının içine yumurta kırma ( mümkünse ucuna doğru ilerletin kırdıktan sonra gözükmesin)
* Kapıya işeme ( bunu önermem kafam güzelken yapmıştım da üst kattaki andavallar biri bize büyü yaptı diyip 1 hafta mevlüt tarzı dua okutmuşlardı evde )
* Arabaları varsa 1 adet pafta temin edin. Sol ön lastik, sağ arka lastik sibop iğnelerini sökün ve izleyin
* Çöplerini kapı önüne bırakıyorlarsa bi tekme atın kapı önüne doğru çöpü dağılsın.
* Aklıma geldikçe daha eklerim![]()
yüzlerine 7-8 kere söyledik yani şiddet içerikli kavga etmek istiyor gibiler bende bulaşmadımhocam olmadı küçük bir uyarı yapın
mükkemel
tmm sizde taktik geliştirin mesela evinize çıkarken aşağıdan zillerine abanınyüzlerine 7-8 kere söyledik yani şiddet içerikli kavga etmek istiyor gibiler bende bulaşmadım
Maalesef kanunsal yöntemler işe yaramadı ceza bile almıyorlar![]()
Kötü komşuyla mücadele yolları
Gürültü yapan, rahatsız eden komşunuzun bu hareketleri Kat Mülkiyetleri Kanunu’ndaki sınırları aşıyorsa ve ‘çekilmez bir hal’ aldıysa katlanmak zorunda...www.hurriyet.com.tr
o zaman acın sesi köpek yedi , elraenn , süpürge sesi herseyi acın , sisteme oturun ve kullaklıgınızı takın video izleyin onlarda orda patlasınlarMaalesef kanunsal yöntemler işe yaramadı ceza bile almıyorlar
adam kullaklık takarak tuvalete mi girsin dus mu alsın yemek mi yesin cok zor hocamhocam en iyisi siz güzelinden bi cloud2 kulaklık çekin onu taktıktan sonra dünyayla bağlantınız kalmaz kendi sesimi duyamıyorum takınca![]()
o zaman töre namus gereği o kavga çıkacako zaman acın sesi köpek yedi , elraenn , süpürge sesi herseyi acın , sisteme oturun ve kullaklıgınızı takın video izleyin onlarda orda patlasınlar
adam kullaklık takarak tuvalete mi girsin dus mu alsın yemek mi yesin cok zor hocam
Arkadaşlar bi komşum var hayattan bezdim kadın sürekli bağırıyor.
Şikayet ettik polis ne kadar şikayet edilecek yer varsa.
Çözülmedi, bunlar yüzünden köy yumurtası bile almıyorum o derece nefret ettim cahil insanlardan ayrımcı biri oldum.
7/24 ses yapacak bi makine vs tavsiye istiyorum çünkü normal şekilde çözemedim.
Bende 7/24 motor sesi yada matkap sesi gibi bi şeyle evden cıkıp gideceğim işe giderken.
Kavga edip zarar vermek istemiyorum çünkü olan benim hayatıma olur bu tarz cahil hayatsız ve hayatının 100 tl değeri olmadığı insanlar için sicilimi bozmak istemiyorum.
bütce nedir hocam , güclü bir hoperlor yerine hoparlör alın devasa duvara yakınlastırın bitti , yada mesela bi tane titresimle ses ileten birsey vardıHocam şuan güçlü bi hoparlör araştırıyorum![]()