Ses Yapan Komşuya Çözüm Lazım!

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
hocam bu gerçekse benim hayatım kurtulur

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Sipariş verdim evin duvarına yapıştırıp deneyeceğim olmazsa bi leğene takıp ulusa yayın yapacağım :D

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
lütfen hocam geldiğinde denediğinizde lütfen video kaydı alın cok merak ediyorum
Eğer işe yaradığını merak eden bi kaç kişi olursa sizin gibi çekip atarım buraya hocam :D Videoda pek anlaşılmaz ama cidden duvardan ses iletiyorsa bu alet adama kafayı yedirtir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
Eğer işe yaradığını merak eden bi kaç kişi olursa sizin gibi çekip atarım buraya hocam :D Videoda pek anlaşılmaz ama cidden duvardan ses iletiyorsa bu alet adama kafayı yedirtir
hocam lemur yalan söylemez gibi para için adamda para bol ztn

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
sabırsızlıkla bekliyorum , alet ise yarar yaramazsada iade edip devasa bir hoperlör alırsınız

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hocam deneyeceğim ama keşke gerçekten matkap titreşimi gönderen bi alet olsa sadece sesi değil.
test ede ede buluruz caresini , isterseniz hukak basvuru yapıp para cezasıda carpıtabilirisinz para insanı susturur

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar bi komşum var hayattan bezdim kadın sürekli bağırıyor.

Şikayet ettik polis ne kadar şikayet edilecek yer varsa.

Çözülmedi, bunlar yüzünden köy yumurtası bile almıyorum o derece nefret ettim cahil insanlardan ayrımcı biri oldum.

7/24 ses yapacak bi makine vs tavsiye istiyorum çünkü normal şekilde çözemedim.

Bende 7/24 motor sesi yada matkap sesi gibi bi şeyle evden cıkıp gideceğim işe giderken.

Kavga edip zarar vermek istemiyorum çünkü olan benim hayatıma olur bu tarz cahil hayatsız ve hayatının 100 tl değeri olmadığı insanlar için sicilimi bozmak istemiyorum.
Hocam gerçekten büyük bir sorun insan en sakin en huzur bulduğu yerindeyken böyle cahil insanlar sinirleri gününü moralini altüst edebiliyor. Size tavsiyem hertürlü yolu deneyin ama gidip kavga edecek şekilde davranış göstermeyin hertürlü insan var abisi kaardır eşi kaldıramaz vs psikopat cıkar biri kalıcı izler bırakabilir haberlerde görüyoruz sonra.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Bu tarz köylü gibi cahil insanlar gerçekten oturmaması gerekiyor. Her türlü yolu yapmışsınız zaten, kavgaya çok ciddi olmadan bulaşmayın, keko tarzı insanlarsa zaten yakınlarıda onlardan farksızdır. Ses olsun başka onları rahatsız edecek yöntemler olsun deneyin, veya elektirik su v.s panelleri apartman içindeyse kimse görmeden gidin kesin gelin. Yok bu yöntem işe yaramıyor diyorsanız en fazla güzel bi ses sistemi alıp rahatsız etmeniz gerekiyor. Veya onların rahatsız ettiği zamanları kayıt altına alın tekrardan para cezası alacak şekilde şikayet edin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri