Soru Sessiz Çalışan HDD Önerisi

KS

th3m4r1n3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Adınıza sevindim. Yukarıda "darbeye dayanıklı vida" atılmıştı onun yanında birde kasayı kapalıyken hafif sallamayı deneyin, eğer sallıyorsa ayaklarında veya bulunduğu yerde sorun olabilir.
Kasa kapalıyken esniyor zaten. Harddisk sesi kasayı sallayınca hafif kesiyor sonra yine başlıyordu. Bulunduğu yer düz ama kasa artık eskidi yamuluyor.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Kasa kapalıyken esniyor zaten. Harddisk sesi kasayı sallayınca hafif kesiyor sonra yine başlıyordu. Bulunduğu yer düz ama kasa artık eskidi yamuluyor.
Sisteminizi eğer, mali olarak yeni bir kasa alıp taşıyacak durumda değilseniz, en mantıklısı HDD nin altında 4 delik var size SS koyacağım onlara 4 pabuç alıp, diğer fotoğrafta belirttiğim zemine koyup deneyin, metalle direk temas olmazsa ses çıkarmayabilir. Büyük bir maliyetten sizi kurtarmış olur.
1- Kırmızı ile işaretlenen yerlere pabuç takın
p300kalitejpg.jpeg

2 Kasa zeminine yerleştirin en yakın işaretlediğim yere,
hddss.png

KS

th3m4r1n3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sisteminizi eğer, mali olarak yeni bir kasa alıp taşıyacak durumda değilseniz, en mantıklısı HDD nin altında 4 delik var size SS koyacağım onlara 4 pabuç alıp, diğer fotoğrafta belirttiğim zemine koyup deneyin, metalle direk temas olmazsa ses çıkarmayabilir. Büyük bir maliyetten sizi kurtarmış olur.
1- Kırmızı ile işaretlenen yerlere pabuç takın
Ekli dosyayı görüntüle 17067
2 Kasa zeminine yerleştirin en yakın işaretlediğim yere,
Ekli dosyayı görüntüle 17068
Çok teşekkürler hocam. Kasa degismeyi istiyorum zaten. Tek fanli en eski model kasa. Şimdi bi ikinci el veya sifir kasa ariyorum. Az geniş olsunda istiyorumki 3 fanli bile kart ilerde takabileyim tekrar kasa degistirme gibi bir harcama yapmayim ve uzun yillar götürsün. Bi konu açıp onuda sorayım forumdaki arkadaşlara.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Çok teşekkürler hocam. Kasa degismeyi istiyorum zaten. Tek fanli en eski model kasa. Şimdi bi ikinci el veya sifir kasa ariyorum. Az geniş olsunda istiyorumki 3 fanli bile kart ilerde takabileyim tekrar kasa degistirme gibi bir harcama yapmayim ve uzun yillar götürsün. Bi konu açıp onuda sorayım forumdaki arkadaşlara.
Tamam konu açıp, gönlünüze göre bir sonuç alırsınız umarım. İyi akşamlar dilerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri