Peki bütçeniz ne kadar?bütçemi çok yükseltemiyorum
Ya nasıl tarif etsem 700 TL lik klavyeyi 2. El bakarak 350-400 e kapatmaya çalışıyorum bu şekilde ifade edebilirimPeki bütçeniz ne kadar?
%50 indirim ile almayı herkes istiyor ama biraz zor.Ya nasıl tarif etsem 700 TL lik klavyeyi 2. El bakarak 350-400 e kapatmaya çalışıyorum bu şekilde ifade edebilirim
%50 indirim değil reis 2. El olarak alacağım aklınızda önerebileceğiniz bir model var mı%50 indirim ile almayı herkes istiyor ama biraz zor.
Eğer sadece geceleri kullanacaksanız, uygun fiyatlı ucuz bir şey satın alabilirsiniz. Olmaz mı?
Bildiğim 2. el klavye yok. Araştırmak ve temizini bulmak gerekiyor.%50 indirim değil reis 2. El olarak alacağım aklınızda önerebileceğiniz bir model var mı
Hayır hayır siz bana 0 önerin problem değil kafama yatarsa alacağımBildiğim 2. el klavye yok. Araştırmak ve temizini bulmak gerekiyor.
150~200 TL civarı bir ücret ödeyip şu tarz klavyelerden sıfır olarak alabilirsin.
Zaten mekanik klavyen varmış ve geceleri kullanacağını söylemiştin. İşini görecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 8289Ekli dosyayı görüntüle 8288
Bu arada, yukarıda paylaştıklarımın aydınlatması sadece görsel için var. Tuşlar şeffaf değil yani.Hayır hayır siz bana 0 önerin problem değil kafama yatarsa alacağım
Logitech g213 çok hoşuma gitti ya ueni PC dizdim ondan zorluk çekiyorum yoksa çok pahalı değil benim içinBu arada, yukarıda paylaştıklarımın aydınlatması sadece görsel için var. Tuşlar şeffaf değil yani.
Senin mekanik klavyen hangi model?Logitech g213 çok hoşuma gitti ya ueni PC dizdim ondan zorluk çekiyorum yoksa çok pahalı değil benim için
Mekanik değil ya eskiden mekanik klavyem vardı abim çok şikayetçiydi şimdi işte sessiz klavye arıyorum varsa önerin 600-800 arasında önerebilirsen iyi olurSenin mekanik klavyen hangi model?
Sen ilk mesajda "abimle aynı odada yaşadığım için geceleri hunharca mekanik klavye sesi çıkartabiliyorum" yazınca, ben de sandım ki senin şu an kullandığın bir mekanik klavyen var, geceleri de abin rahatsız olmasın diye yedek sessiz bir klavye arıyorsun.Mekanik değil ya eskiden mekanik klavyem vardı abim çok şikayetçiydi şimdi işte sessiz klavye arıyorum varsa önerin 600-800 arasında önerebilirsen iyi olur
Aslında klavyeden önce kulaklık bakıyorum arctics serisine gözümü diktim 2. El arctis 7 buldum 1400 e onu alsam iyi olacakSen ilk mesajda "abimle aynı odada yaşadığım için geceleri hunharca mekanik klavye sesi çıkartabiliyorum" yazınca, ben de sandım ki senin şu an kullandığın bir mekanik klavyen var, geceleri de abin rahatsız olmasın diye yedek sessiz bir klavye arıyorsun.
600-800 TL bütçe kötü değil. Biraz daha zorlarım dersen, "Red Switch" mekanik klavye almanı öneririm. Mekanik klavye almak, düşündüğün G213'e göre çok daha iyi bir tercih olacaktır. Mavi yerine daha sessiz switch alırsın.
Eğer hemen bugün almak zorunda değilsen, Amazon indirimlerini bekleyebilirsin.
Forumdaki bazı üyeler de sık sık indirime giren ürünler paylaşıyor. İstersen bekle.
Neden 2. el? Garantili, sıfır ürün satın alabilirsin. Aşağıdaki sadece örnek, farklı seçenekler de bulunabilir.Aslında klavyeden önce kulaklık bakıyorum arctics serisine gözümü diktim 2. El arctis 7 buldum 1400 e onu alsam iyi olacak
Kablosuz kulaklık seviyorum o seri çok hoşuma gidiyor bide bendr pek 2. El taraftarı değilim ancak biraz sabırsız olduğumdan acele ediyorumNeden 2. el? Garantili, sıfır ürün satın alabilirsin. Aşağıdaki sadece örnek, farklı seçenekler de bulunabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 8294
Bütçen kötü değil, acele etme. Sürekli indirimli ürünler paylaşılıyor.Kablosuz kulaklık seviyorum o seri çok hoşuma gidiyor bide bendr pek 2. El taraftarı değilim ancak biraz sabırsız olduğumdan acele ediyorum
10 güne sağlam bütçem olur zateb çlk teşekkür ederimBütçen kötü değil, acele etme. Sürekli indirimli ürünler paylaşılıyor.
Yakında da Amazon'un Prime indirimleri olacak, o yüzden beklemen daha iyi olur.
Ekli dosyayı görüntüle 8296