Sessiz klavye örnek Logitech g213

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Merhaba abimle aynı odada yaşadığım için geceleri hunharca mekanik klavye sesi çıkartabiliyorum Logitech g213 gibi sessiz ışığı güzel olan klavye önerisi yapabilir misiniz fp olursa sevinirim bütçemi çok yükseltemiyorum

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ya nasıl tarif etsem 700 TL lik klavyeyi 2. El bakarak 350-400 e kapatmaya çalışıyorum bu şekilde ifade edebilirim
%50 indirim ile almayı herkes istiyor ama biraz zor. :LOL:
Eğer sadece geceleri kullanacaksanız, uygun fiyatlı ucuz bir şey satın alabilirsiniz. Olmaz mı?

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
%50 indirim ile almayı herkes istiyor ama biraz zor. :LOL:
Eğer sadece geceleri kullanacaksanız, uygun fiyatlı ucuz bir şey satın alabilirsiniz. Olmaz mı?
%50 indirim değil reis 2. El olarak alacağım aklınızda önerebileceğiniz bir model var mı

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
%50 indirim değil reis 2. El olarak alacağım aklınızda önerebileceğiniz bir model var mı
Bildiğim 2. el klavye yok. Araştırmak ve temizini bulmak gerekiyor.
150~200 TL civarı bir ücret ödeyip şu tarz klavyelerden sıfır olarak alabilirsin.
Zaten mekanik klavyen varmış ve geceleri kullanacağını söylemiştin. İşini görecektir.
1664641622318.png
1664641611775.png

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Bu arada, yukarıda paylaştıklarımın aydınlatması sadece görsel için var. Tuşlar şeffaf değil yani.
Logitech g213 çok hoşuma gitti ya ueni PC dizdim ondan zorluk çekiyorum yoksa çok pahalı değil benim için

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Mekanik değil ya eskiden mekanik klavyem vardı abim çok şikayetçiydi şimdi işte sessiz klavye arıyorum varsa önerin 600-800 arasında önerebilirsen iyi olur
Sen ilk mesajda "abimle aynı odada yaşadığım için geceleri hunharca mekanik klavye sesi çıkartabiliyorum" yazınca, ben de sandım ki senin şu an kullandığın bir mekanik klavyen var, geceleri de abin rahatsız olmasın diye yedek sessiz bir klavye arıyorsun. :LOL:

600-800 TL bütçe kötü değil. Biraz daha zorlarım dersen, "Red Switch" mekanik klavye almanı öneririm. Mekanik klavye almak, düşündüğün G213'e göre çok daha iyi bir tercih olacaktır. Mavi yerine daha sessiz switch alırsın.
Eğer hemen bugün almak zorunda değilsen, Amazon indirimlerini bekleyebilirsin.
Forumdaki bazı üyeler de sık sık indirime giren ürünler paylaşıyor. İstersen bekle.

KS

Wox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Sen ilk mesajda "abimle aynı odada yaşadığım için geceleri hunharca mekanik klavye sesi çıkartabiliyorum" yazınca, ben de sandım ki senin şu an kullandığın bir mekanik klavyen var, geceleri de abin rahatsız olmasın diye yedek sessiz bir klavye arıyorsun. :LOL:

600-800 TL bütçe kötü değil. Biraz daha zorlarım dersen, "Red Switch" mekanik klavye almanı öneririm. Mekanik klavye almak, düşündüğün G213'e göre çok daha iyi bir tercih olacaktır. Mavi yerine daha sessiz switch alırsın.
Eğer hemen bugün almak zorunda değilsen, Amazon indirimlerini bekleyebilirsin.
Forumdaki bazı üyeler de sık sık indirime giren ürünler paylaşıyor. İstersen bekle.
Aslında klavyeden önce kulaklık bakıyorum arctics serisine gözümü diktim 2. El arctis 7 buldum 1400 e onu alsam iyi olacak

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Aslında klavyeden önce kulaklık bakıyorum arctics serisine gözümü diktim 2. El arctis 7 buldum 1400 e onu alsam iyi olacak
Neden 2. el? Garantili, sıfır ürün satın alabilirsin. Aşağıdaki sadece örnek, farklı seçenekler de bulunabilir.

1664645710553.png

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Kablosuz kulaklık seviyorum o seri çok hoşuma gidiyor bide bendr pek 2. El taraftarı değilim ancak biraz sabırsız olduğumdan acele ediyorum
Bütçen kötü değil, acele etme. Sürekli indirimli ürünler paylaşılıyor.
Yakında da Amazon'un Prime indirimleri olacak, o yüzden beklemen daha iyi olur.
1664645986928.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri