Öneri Setup Öneri

Loxria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
14700 lira butcem var 11.700 unu setup icin kalan 3000 lirayida monitore ayirmak istiyorum butceyi biraz daha zorla diyenler ne gibi setup onerirler

alicagim sistemin fiyati 10.200 lira sizce bu kasada upgradelemem bir sey var midir yardimci olursaniz sevinirim

oynicagim oyunlar rdr2 god of war witcher 3 valorant gta5

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
14700 lira butcem var 11.700 unu setup icin kalan 3000 lirayida monitore ayirmak istiyorum butceyi biraz daha zorla diyenler ne gibi setup onerirler

alicagim sistemin fiyati 10.200 lira sizce bu kasada upgradelemem bir sey var midir yardimci olursaniz sevinirim

uogradeleme muhtemelen 144/165hz alırsın 5500 yeter ona

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sistemde PSU seçmenizi istiyor. FSP PSU seçerseniz geriye bir şey yükseltmek için para kalmıyor zaten. İmkan varsa 1TB SSD seçin , sizin için daha iyi olur.

KS

Loxria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemde PSU seçmenizi istiyor. FSP PSU seçerseniz geriye bir şey yükseltmek için para kalmıyor zaten. İmkan varsa 1TB SSD seçin , sizin için daha iyi olur.
degerli yorumun icin tesekkurler psuyu sen soyleyince farkettim

uogradeleme muhtemelen 144/165hz alırsın 5500 yeter ona
tesekkurler bende oyle dusunuyorum

psuyu rampage yaparsam ne gibi bir farklilik olur baskan

Son düzenleme:
KS

Loxria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

https://www.incehesap.com/lancea-oy...e=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile#tabs o sistem yerine bunuda alabilirim sizce?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
degerli yorumun icin tesekkurler psuyu sen soyleyince farkettim

tesekkurler bende oyle dusunuyorum

psuyu rampage yaparsam ne gibi bir farklilik olur baskan
Rampage yerine Fsp'yi alın. Bu kadar para verdiğiniz sistemi rampage'e emanet etmeyin. İlk attığınız sistem daha iyi, anakart ve kasa kötü ikinci sistemde, onları iyi seçince 12,5k fln oluyor fiyat.

KS

Loxria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Rampage yerine Fsp'yi alın. Bu kadar para verdiğiniz sistemi rampage'e emanet etmeyin. İlk attığınız sistem daha iyi, anakart ve kasa kötü ikinci sistemde, onları iyi seçince 12,5k fln oluyor fiyat.
psulara 500w 80+ stogu geldi ama arastirdim r5 5500 ve rx 6600 le darbogaz yapar diyorlar o zaman fspyi secip siparis veriyorum hakliymissiniz tesekkurler :)

KS

Loxria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Darboğaz yapmaz , kim diyorsa sözde bilgisinden şüphe ederim.
xigmatek 500w +80 psusunu mu seciyim o zaman hocam sizin onerinizce hangisi mantikli olur pcyi aldiktan sonra hemen upgradelemek istemiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri