Sevdiğim Kıza Nasıl Yaklaşmalıyım ? 4 Yıldir Görüşmedik

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Küçüklük arkadaşım ona aşığım ona nasıl yaklaşmalıyım 4 yıldır konuşmuyoruz ama dün onu gördüm ve birbirimize merhaba dedik selamlastik küçükken çok gorusurduk hergun ben onlara giderdim veya o bize gelirdi beraber duşa bile girerdik(4-5 yaşındayız) beraber yatardik aynı okulda aynı sınıfta okuduk fakat o ortaokulda taşındı dün ben onu gördüm ve uzun uğraşlar sonrası instagramini buldum fakat takip istegi atmadım sizce atmalimiyim biraz saçma ama atmaliyim diceksiniz muhtemelen ya sevgilisi varsa diye korkuyorum ne yapmalıyım taktik verin. Sizce o da beni seviyomudur ?

KS

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
git ağzına ne geliyorsa söyle dostum dedik denedik kurcalalık olmadı dersin en azından sonrasında pişmanlığın kalmaz

KS

rowsoffy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
git ağzına ne geliyorsa söyle dostum dedik denedik kurcalalık olmadı dersin en azından sonrasında pişmanlığın kalmaz
İyi olmuş sevindim adına ama kapılma temkinli yaklaşıyor olabilir mesafeli ol nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz hayatın nasıl gidiyor neler yapıyorsun diye konuya gir
Kız eskiden gsliydi bende gsliydim kız bjk li olmuş genellikle takımdan girerler muhabbete ben neyden gireyim 😄

Kız eskiden gsliydi bende gsliydim kız bjk li olmuş genellikle takımdan girerler muhabbete ben neyden gireyim 😄
Bu arada bişey dicem benim profilimde galatasaray yazıyordu demekki kız onu okumuş ve şimdi yeni takip etmiş Beşiktaş'ı

İyi olmuş sevindim adına ama kapılma temkinli yaklaşıyor olabilir mesafeli ol nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz hayatın nasıl gidiyor neler yapıyorsun diye konuya gir
2 r li ismi olmadan yazın hocam
Agalar benim profilde Galatasaray yaziyodu Galatasaray'ı takip ediyodum kız Beşiktaş'ı takip etmiyodu ama şimdi takip etmiş iyi bişey dimi 😅

2 r li ismi olmadan yazın hocam

Kızın hikayesi vardı şimdi silmiş halbuki o hikayeler 10hafta önce paylaşılmış

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri