İlk konuşmayı senden bekliyor olabilir
İlk konuşmayı senden bekliyor olabilir
Hocam nasılsın ismi olarak mı yazayım yoksa nasılsın mi sadeceİlk konuşmayı senden bekliyor olabilir
Ne zaman takiplestinizHocam nasılsın ismi olarak mı yazayım yoksa nasılsın mi sadece
Yazdım kıza bile nasılsın ismi diye yarım saat falan oldu maxNe zaman takiplestiniz
1 saat olmuşNe zaman takiplestiniz
Kanka seni sevmiyor bence arkadas olarka goruyor sebebi ise kucukluk arkadasisin simdi sevgili olup ayrilsaniz hep kotu hatirlicak onun yerine friendly zone a almis ki anilari guzel hatirlayabilirisnKüçüklük arkadaşım ona aşığım ona nasıl yaklaşmalıyım 4 yıldır konuşmuyoruz ama dün onu gördüm ve birbirimize merhaba dedik selamlastik küçükken çok gorusurduk hergun ben onlara giderdim veya o bize gelirdi beraber duşa bile girerdik(4-5 yaşındayız) beraber yatardik aynı okulda aynı sınıfta okuduk fakat o ortaokulda taşındı dün ben onu gördüm ve uzun uğraşlar sonrası instagramini buldum fakat takip istegi atmadım sizce atmalimiyim biraz saçma ama atmaliyim diceksiniz muhtemelen ya sevgilisi varsa diye korkuyorum ne yapmalıyım taktik verin. Sizce o da beni seviyomudur ?
Çok heyecanlisin kendini biraz frenle kardeşim bence hani şöyle olur bir kıza çok bağlanırsin ama kız ya seni arkadaş diye görür ya da ayrılır çok fazla bağlılık olursa üzüntü de çok olur o yüzden temkinli ilerle niyetini öğrenmeye çalışYazdım kıza bile nasılsın ismi diye yarım saat falan oldu max
1 saat olmuş![]()
Hocam DC veya ıg veya wp varmı verin ordan konusalimÇok heyecanlisin kendini biraz frenle kardeşim bence hani şöyle olur bir kıza çok bağlanırsin ama kız ya seni arkadaş diye görür ya da ayrılır çok fazla bağlılık olursa üzüntü de çok olur o yüzden temkinli ilerle niyetini öğrenmeye çalış
Var ama ben ilişki uzmanı değilimHocam DC veya ıg veya wp varmı verin ordan konusalim
Hocam baya konuştuk evini falan sordum taşınmıştı şimdi bı ara bulusalimmi dicem sizce diyeyimmikanka kaç yaşındasın geç şu çocuklukları git direkt söyle utanırsan kaybedersin
Var ama ben ilişki uzmanı değilimbizde genç olduk hala gencim de işte eskisi gibi değilim artık iş güç derken ihmal ettim sosyal hayatımi şuan 26 yaşındayım bakalım hayırlısı hakkımızda
Söyle müsait bir zamanda buluşalım deHocam baya konuştuk evini falan sordum taşınmıştı şimdi bı ara bulusalimmi dicem sizce diyeyimmi
Hocam şimdi sabah 11de günaydın naber yazdım ne görüldü attı ne de cevap yazdiSöyle müsait bir zamanda buluşalım de
Ağırdan al dedim akışına bırak biraz çok heyecanlısinHocam şimdi sabah 11de günaydın naber yazdım ne görüldü attı ne de cevap yazdi
Günaydın yazali 9 saat oldu hayla cevap yok...Ağırdan al dedim akışına bırak biraz çok heyecanlısin
Saat sayma kardeşim cidden kendini kaptırıyorsun gibime geliyor biraz bırak kendi haline acele etme belki hiçbir şey olmayacakGünaydın yazali 9 saat oldu hayla cevap yok...
TamamSaat sayma kardeşim cidden kendini kaptırıyorsun gibime geliyor biraz bırak kendi haline acele etme belki hiçbir şey olmayacak
Hocam bu arada yani kendimi kaptirmiyorum ben aceleciyim biraz olcaksa olsun yoksa yok sıkıntı deil başka kız mı yok zaten 4 yıldır görüşmüyoruz onu unuttum yani eskisi kadar sevmedim ama 2-3 gün önce onu görünce madem buyudum şansımı deniyim dedim olursak oluruz yani olmazsa sıkıntı yok ama olursa çok sevinirimSaat sayma kardeşim cidden kendini kaptırıyorsun gibime geliyor biraz bırak kendi haline acele etme belki hiçbir şey olmayacak