- Konu Sahibi
Kıza sordum 2 gündür niye yazmadım diğer hesabindaydim dedi tahmin ettiğim gibi kıza napiyosun yazdım oturuyorum dedi bende dedim şimdi ne diyeyim sohbet nasıl ilerlicek aklıma gelmiyo bişey acil taktik
Kıza sordum 2 gündür niye yazmadım diğer hesabindaydim dedi tahmin ettiğim gibi kıza napiyosun yazdım oturuyorum dedi bende dedim şimdi ne diyeyim sohbet nasıl ilerlicek aklıma gelmiyo bişey acil taktik
ortak bir şarkınız sevdiğiniz bir şey veya bildiğin bir hobisi var mıydı onunKıza sordum 2 gündür niye yazmadım diğer hesabindaydim dedi tahmin ettiğim gibi kıza napiyosun yazdım oturuyorum dedi bende dedim şimdi ne diyeyim sohbet nasıl ilerlicek aklıma gelmiyo bişey acil taktik
Eskiden galatasarayliydi şimdi bjk li bende gsliyim ortak bir şarkı yok sevdigimiz bjsey yokortak bir şarkınız sevdiğiniz bir şey veya bildiğin bir hobisi var mıydı onun
hocam o zamanj olacaklardan sorumlu değilimEskiden galatasarayliydi şimdi bjk li bende gsliyim ortak bir şarkı yok sevdigimiz bjsey yok
Hocam onu zaten 2 gün önce sordum adahdksbxnahocam o zamanj olacaklardan sorumlu değilim
"uzun zamandır görüşmüyoruz ee neler yapıyorsun?" diye sor bence
hee ben yaptığınız chati bilmiyordum,uğraştığın bir uğraş var mı?onu zaten 2 gün önce sordum adahdksbxna
Nasıl bir seyhee ben yaptığınız chati bilmiyordum,uğraştığın bir uğraş var mı?
hobiNasıl bir sey
Hayır yok varsa da hatirlamadim ama yok galiba
neler dinliyorsun diye sorHayır yok varsa da hatirlamadim ama yok galiba
Hocam eskiden oynadığımız oyunlar vardı soruyumu oynadığın oyun varmı neler oynuyorsun gibi gibineler dinliyorsun diye sor
Ordan samimi oluruz hemHocam eskiden oynadığımız oyunlar vardı soruyumu oynadığın oyun varmı neler oynuyorsun gibi gibi
lan kızlar oyun mu oynardıHocam eskiden oynadığımız oyunlar vardı soruyumu oynadığın oyun varmı neler oynuyorsun gibi gibi
durum raporu ver asker @rowsoffylan kızlar oyun mu oynardı
iyi o da olur
lan kızlar oyun mu oynardı
iyi o da olur
durum raporu ver asker @rowsoffy
Kız lol ve valo oynuyomus LoL çok oynuyomus valo arada oynuyomuş lol de en sevdigi karakter kataa ymışilk defa bu kadar heyecanlı birini gördüm, bu kadar heyecan damperli kamyonun freni patlamıs yokus asagı gibi sabret degerini düsürme brom
Kata 200k diyoKız lol ve valo oynuyomus LoL çok oynuyomus valo arada oynuyomuş lol de en sevdigi karakter kataa ymış
o kızdan uzak durKız lol ve valo oynuyomus LoL çok oynuyomus valo arada oynuyomuş lol de en sevdigi karakter kataa ymış
Kata 200k diyo
Nickini versin vs atalim sadece olum ekrani izler 400k zed varKız lol ve valo oynuyomus LoL çok oynuyomus valo arada oynuyomuş lol de en sevdigi karakter kataa ymış
Kata 200k diyo
Nickini versin vs atalim sadece olum ekrani izler 400k zed var
1 yıldır girmiyomus LoL a birakmiso kızdan uzak dur
Biraz kolpa geldi ama1 yıldır girmiyomus LoL a birakmis