Shaco için taktik lazım :)

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
LoLde "shaco" için oynanış taktikleri istiyorum.
Yardımcı olacaklara teşekkürler.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
ve bunu yazarken karşı takım 4 tane tank aldı maçta hiç bir şey yapamayacam büyük ihtimal.

mesela tanklara karşı ne yapmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Shaco çok gıcık bir hero. Özellikle büyücü karakterlere karşı delirtiyor. Midde sürekli Brand oynuyorum nickim KINGP1N ekleyebilirsin istersen oynarız. Küme Plat

Tanklara karşı çok iyi olmasa da yine item olarak Vahşi Hydra, Mahvolmuş, Kara Balta ve Eclipse tavsiye ederim :)

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Shaco çok gıcık bir hero. Özellikle büyücü karakterlere karşı delirtiyor. Midde sürekli Brand oynuyorum nickim KINGP1N ekleyebilirsin istersen oynarız. Küme Plat

Tanklara karşı çok iyi olmasa da yine item olarak Vahşi Hydra, Mahvolmuş, Kara Balta ve Eclipse tavsiye ederim :)
Tamam hocam teşekkürler ben item olarak değil de oynanış tekniği olarak sormuştum dediğiniz itemleri genelde çıkıyorum.Birdahaki girişimde arkadaşlık atarım :)

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Belirli bir oynama saatiniz var mı ?
Sistem inceleme videolarınızda midde brand oynarken görmüştüm sizi.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Shaco taktik lazımsa Shaco main'den alman gerekiyor oda şu anda bu mesajı yazıyor :D En büyük taktik Shacoya dönüşmek rapliklerini ezberle,rapliklere ezberledikten sonra kendin raplik oluştur sesini benzet,Delir ve oynamaya başla.
Hocam shaconun "Bir sihir gösterisine ne dersin ?" Repliğini shaco kardeşimizle aynı şekilde sesimi benzeterek yapabiliyorum.

dostk9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Kanka en tilt eden herolardan biri ve çok küfür yersin bence en iyisi başka hero oyna

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Kanka en tilt eden herolardan biri ve çok küfür yersin bence en iyisi başka hero oyna
Hocam bayadır oynuyorum zaten fakat tank gelince karakterin vurduğu adamın hoşuna gidiyor.Çok az küfür yedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri