- Tepki
- 889
LoLde "shaco" için oynanış taktikleri istiyorum.
Yardımcı olacaklara teşekkürler.
Yardımcı olacaklara teşekkürler.
ve bunu yazarken karşı takım 4 tane tank aldı maçta hiç bir şey yapamayacam büyük ihtimal.
"Ctrl+3" ve "Ctrl+4" spamMesela tanklara karşı ne yapmalıyım.
Tamam hocam teşekkürler ben item olarak değil de oynanış tekniği olarak sormuştum dediğiniz itemleri genelde çıkıyorum.Birdahaki girişimde arkadaşlık atarımShaco çok gıcık bir hero. Özellikle büyücü karakterlere karşı delirtiyor. Midde sürekli Brand oynuyorum nickim KINGP1N ekleyebilirsin istersen oynarız. Küme Plat
Tanklara karşı çok iyi olmasa da yine item olarak Vahşi Hydra, Mahvolmuş, Kara Balta ve Eclipse tavsiye ederim![]()
Belirli bir oynama saatiniz var mı ?Shaco çok gıcık bir hero. Özellikle büyücü karakterlere karşı delirtiyor. Midde sürekli Brand oynuyorum nickim KINGP1N ekleyebilirsin istersen oynarız. Küme Plat
Tanklara karşı çok iyi olmasa da yine item olarak Vahşi Hydra, Mahvolmuş, Kara Balta ve Eclipse tavsiye ederim![]()
Belirli bir oynama saatiniz var mı ?
Sistem inceleme videolarınızda midde brand oynarken görmüştüm sizi.
Hocam shaconun "Bir sihir gösterisine ne dersin ?" Repliğini shaco kardeşimizle aynı şekilde sesimi benzeterek yapabiliyorum.Shaco taktik lazımsa Shaco main'den alman gerekiyor oda şu anda bu mesajı yazıyorEn büyük taktik Shacoya dönüşmek rapliklerini ezberle,rapliklere ezberledikten sonra kendin raplik oluştur sesini benzet,Delir ve oynamaya başla.
Aşağıdaki video işini görürHocam shaconun "Bir sihir gösterisine ne dersin ?" Repliğini shaco kardeşimizle aynı şekilde sesimi benzeterek yapabiliyorum.
Hocam şu an elimde bir bıçak görüyorum videodaki repliklerin hepsini abartısız aynen yapıyorum süper !Aşağıdaki video işini görürŞaka bir yana Yeni sezonda Ormancı rolü daha kolay olucak o zaman Shaco videoları izle sonrası gelir zaten.
Hocam bayadır oynuyorum zaten fakat tank gelince karakterin vurduğu adamın hoşuna gidiyor.Çok az küfür yedim.Kanka en tilt eden herolardan biri ve çok küfür yersin bence en iyisi başka hero oyna
Oyunu erken bitirmeye calış senin tanklarla işin yok o adc nin işiHocam bayadır oynuyorum zaten fakat tank gelince karakterin vurduğu adamın hoşuna gidiyor.Çok az küfür yedim.
Adc kesmek kolay ama topa gang atınca bizim top laner ölünce bazen mordeyle vs atmak zorunda kalıyorumOyunu erken bitirmeye calış senin tanklarla işin yok o adc nin işi