Merhaba
Topluluğunuza yeni katıldım; pc hocası olarak sizleri YouTube kanalınızdan tanıdım ve takip ediyorum. Bence güzel bir kanal, en önemlisi içten ve naif sunumuz olayı kaliteleştiriyor; yolunuzu açık olsun. Sistem toplayacağım, aşağıya linklerini ekliyorum. Bu sistemi gelecekte de güncel tutabilmek için hazırladım. Artıları ve eksileri ile düşünceleriniz benim için önemlidir.
ANAKART:
www.n11.com
İŞLEMCİ:
EKRAN KARTI:
RAM :
www.n11.com
SSD:
www.n11.com
KASA:
PSU:
SOĞUTMA:
DESTEK FANLAR (KASADA EKRAN KARTININ ALTINA 2ADET)
Topluluğunuza yeni katıldım; pc hocası olarak sizleri YouTube kanalınızdan tanıdım ve takip ediyorum. Bence güzel bir kanal, en önemlisi içten ve naif sunumuz olayı kaliteleştiriyor; yolunuzu açık olsun. Sistem toplayacağım, aşağıya linklerini ekliyorum. Bu sistemi gelecekte de güncel tutabilmek için hazırladım. Artıları ve eksileri ile düşünceleriniz benim için önemlidir.
ANAKART:

Gigabyte B760 Gaming X AX Intel B760 7600 MHz (OC) DDR5 Soket 1700 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B760 Gaming X AX Intel B760 7600 MHz (OC) DDR5 Soket 1700 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
EKRAN KARTI:
RAM :

XPG Lancer RGB AX5U5600C3616G-DCLARBK 32 GB (2x16) DDR5 5600 MHz CL36 Ram Fiyatları ve Özellikleri
XPG Lancer RGB AX5U5600C3616G-DCLARBK 32 GB (2x16) DDR5 5600 MHz CL36 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
PSU:
SOĞUTMA:
DESTEK FANLAR (KASADA EKRAN KARTININ ALTINA 2ADET)