Öneri Si̇stem Öneri̇si̇ Ve Değer Mi̇

BenMarket

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhabalar bir online satıs yapmaktayım ve yeni bir sistem arıyorum ve arkadas bunu önerdi ,anakartı asus tuf b660 ve ekran kartı tuf yapıp alıcam Kasa olarak MasterBox TD500 Mesh V2 ARGB Kasa almayı düsünüyorum sizce alınır mı bütceyi zorlayıp ve hangi renk daha iyi olur

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
iyi satıslar dilerim , bence alınır efsane kasa

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
merhabalar bir online satıs yapmaktayım ve yeni bir sistem arıyorum ve arkadas bunu önerdi ,anakartı asus tuf b660 ve ekran kartı tuf yapıp alıcam Kasa olarak MasterBox TD500 Mesh V2 ARGB Kasa almayı düsünüyorum sizce alınır mı bütceyi zorlayıp ve hangi renk daha iyi olur
Bu işlemci için b660 gereksiz olur , kasa da aynı şekilde gereksiz pahalı ikisine ödeyeceğin farkı bütçene ekleyip daha iyi bir sistem almanı öneririm

KS

BenMarket

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu işlemci için b660 gereksiz olur , kasa da aynı şekilde gereksiz pahalı ikisine ödeyeceğin farkı bütçene ekleyip daha iyi bir sistem almanı öneririm
evet gereksiz biliyorum kasa ve anakart yüksek ama islemci düsük oldugundan baya sacma birsey ama sonradan yükseltmeyi düsünüyorum kasayıda geleceğe yönelik olarak almayı düsünüyorum

oyun ve sadece googlede ticareti yapacam arada discord cok sey yok hani yüksek bir islemci almadım sonradan yükseltmeyi düsünüyorum ve anakart sonradan ram m2 ssd falan yükseltme yapacagımdan dolayı onu sectim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
evet gereksiz biliyorum kasa ve anakart yüksek ama islemci düsük oldugundan baya sacma birsey ama sonradan yükseltmeyi düsünüyorum kasayıda geleceğe yönelik olarak almayı düsünüyorum

oyun ve sadece googlede ticareti yapacam arada discord cok sey yok hani yüksek bir islemci almadım sonradan yükseltmeyi düsünüyorum ve anakart sonradan ram m2 ssd falan yükseltme yapacagımdan dolayı onu sectim
Yükseltme yapılacaksa mantıklı olur ama o anakarta max 13600KF takılabilir

PLUS modelini seçersen daha yüksek seviye işlemci takılabilir.

dieashole

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
aynısını aldım 12400F yapıp gerçekten harika

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
ben pc toplamasından anlamıyorum yer yer yazılarımı görmüşsünüzdür de aklıma takılan bir soru var.. şimdi bu hazır sistemi satın aldım. adresine geldi ekran kartını mondajladım falan neyse.. power tuşuna basınca windows açılıyormu? yani windowsu yüklüyorlar mı?

dieashole

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
evet windows yüklü geliyor sadece kod alıp etkinleştirmeniz lazım kullanım süresi 3 ay sanırım

ben pc toplamasından anlamıyorum yer yer yazılarımı görmüşsünüzdür de aklıma takılan bir soru var.. şimdi bu hazır sistemi satın aldım. adresine geldi ekran kartını mondajladım falan neyse.. power tuşuna basınca windows açılıyormu? yani windowsu yüklüyorlar mı

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
merhaba bu annadeniz sisteme nasıl bir ayar çekersen en az 2 sene 1080p de oyunlardaki full yüksek ultra grafik ayarlarında sıkıntısız oynarız mesela
Kart yetersiz kalabilir bunu alırsan 2 sene rahat gider

KS

BenMarket

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
@yunusx36 peki anakartı yükseltmeyip islemciyide yükseltmeyip gelecek 14 nesilde alsam daha iyimi olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri