- Tepki
- 1
MİKROFON:
KULAKLIK:
www.trendyol.com
MONİTÖR:
MASA:
ofisel.com
KOLTUK:
www.xdrive.com.tr
WEBCAM (KAMERA) :
www.trendyol.com
HAPARLÖR:
MOUSE PAD:
www.trendyol.com
(SİSTEM TOPLAM 62K CİVARI AMA PC Yİ TOPLADIM KLAVYE, MOUSE VE BUNLAR EKSİK, ATTIKLARIMDA BİZİM BURDAKİ İNTERNET CAFELERDE 360HZ AYNI MARKA MONİTÖR VARDI BİDE CLOUD 2 KULAKLIĞA ALIŞTIĞIM İÇİN ONLARI SEÇTİM. MİKROFON, MASA VE KOLTUK FİYATINDA VE İSTEDİKLERİMDE EN İYİSİ SON BİR KAÇ GÜNDÜR TÜM GÜNÜMÜ BUNLARA AYIRDIM ÇÜNKÜ)
KULAKLIK:

HyperX Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MONİTÖR:
MASA:

Xprime Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası
Xprime Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası En Uygun Fiyatı İle Ofisel.com'da! Şimdi Tıkla Fırsatları Kaçırma!

KOLTUK:

xDrive TORYUM Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
xDrive Toryum profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.

WEBCAM (KAMERA) :

Everest Sc-hd02 1080p Full Hd Auto Focus Hassas Dahili Mikrofonlu Webcam Usb Pc Kamera - Fiyatı, Yorumları
Everest Sc-hd02 1080p Full Hd Auto Focus Hassas Dahili Mikrofonlu Webcam Usb Pc Kamera yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HAPARLÖR:
MOUSE PAD:

Mkey Gaming Mosuepad RGB LED
batcell Rgb 12 Değişen Ledli Gaming Oyuncu Su Geçirmez Xl Mousepad, Gaming Mouse Pad 80x30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
(SİSTEM TOPLAM 62K CİVARI AMA PC Yİ TOPLADIM KLAVYE, MOUSE VE BUNLAR EKSİK, ATTIKLARIMDA BİZİM BURDAKİ İNTERNET CAFELERDE 360HZ AYNI MARKA MONİTÖR VARDI BİDE CLOUD 2 KULAKLIĞA ALIŞTIĞIM İÇİN ONLARI SEÇTİM. MİKROFON, MASA VE KOLTUK FİYATINDA VE İSTEDİKLERİMDE EN İYİSİ SON BİR KAÇ GÜNDÜR TÜM GÜNÜMÜ BUNLARA AYIRDIM ÇÜNKÜ)