Fazlawitcher 3 geforce experince önerdiği ayarlarda oynuyorum
ekran kartı: asus dual 3060ti sıcaklık 80 derece
işlemci: ryzen 5 5600 sıcaklık 88 derece
baya fazlawitcher 3 geforce experince önerdiği ayarlarda oynuyorum
Baya fazlawitcher 3 geforce experince önerdiği ayarlarda oynuyorum
Kasanızın hava girişi nasıl?witcher 3 geforce experince önerdiği ayarlarda oynuyorum
Kasa: Xpg valorBiraz yüksek. İşlemcide stok fan var diye düşünüyorum bunla hep yüksek sıcaklıklara ulaşıyor ama ekran kartınız fazla ısınmış. Kasa nedir?
2ay önceKasa mesh o yüzden ekran kartı sıcaklığı yüksek. Sistemi ne zaman aldınız?
Normali benim bildiğim 60-65 derece benim ki en ağır oyunlarda 60 a zor geliyor mesela İşlemci de 65-70 arasında aynı işlemciye sahibiz ama ben de cooler masterın soğutucusu varKasa: Xpg valor
Ekran kartı 80derece normal değil mi
Normali benim bildiğim 60-65 derece benim ki en ağır oyunlarda 60 a zor geliyor mesela İşlemci de 65-70 arasında aynı işlemciye sahibiz ama ben de cooler masterın soğutucusu var
Başka bir sıkıntı var sistemde. Farklı oyunlarda da böyle mi? Sistemi aldığınız yere danışın bence sistemi geri isteyebilirler.Hiç bios ayarı yapmadım herşey stok halde alakası var mı acaba
Yok onla alakası yoktur bios dan yapacağın bir ramların hızını ayarlamak olur xmp oluyor. Ekran kartının ısısı normal değil yani, burada bir sürü insan aynı şeyi diyor.Hiç bios ayarı yapmadım herşey stok halde alakası var mı acaba
hangi model soğutucu kullanıyorsunuzNormali benim bildiğim 60-65 derece benim ki en ağır oyunlarda 60 a zor geliyor mesela İşlemci de 65-70 arasında aynı işlemciye sahibiz ama ben de cooler masterın soğutucusu var
ready or not oynadım 80 derecede çalışıyo 2sideBaşka bir sıkıntı var sistemde. Farklı oyunlarda da böyle mi? Sistemi aldığınız yere danışın bence sistemi geri isteyebilirler.
İşlemci için bunu kullanıyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/2226...rgb-120mm-hava-sogutucu-lga1700-kit-hediyeli/hangi model soğutucu kullanıyorsunuz
knk mesh olsa bile 80 olmaz babamında anneminde benimde mesh var 3090,80ti , 2070 ağır renderlarda 8k da falan bile 75 geçmiyorBaşka bir sıkıntı var sistemde. Farklı oyunlarda da böyle mi? Sistemi aldığınız yere danışın bence sistemi geri isteyebilirler.
knk mesh olsa bile 80 olmaz babamında anneminde benimde mesh var 3090,80ti , 2070 ağır renderlarda 8k da falan bile 75 geçmiyor
asus bide .d daha cok soğutmalı anlamadım fanlarınız ters takılmış olabilit mi ? kasanızn camı takılı dimi bidemodel bu![]()
Asus RTX 3060 TI Dual OC DUAL-RTX3060TI-O8GD6X 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 3060 TI Dual OC DUAL-RTX3060TI-O8GD6X 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 3060 TI Dual OC DUAL-RTX3060TI-O8GD6X 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 13.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci için çözer ama ekran kartını sanmıyorum.ready or not oynadım 80 derecede çalışıyo 2side
soğutucu alsam sorunumu çözer mi hem ekran kartı için hem işlemci için
takılıasus bide .d daha cok soğutmalı anlamadım fanlarınız ters takılmış olabilit mi ? kasanızn camı takılı dimi bide