- Tepki
- 8
Selamlar,
0 Youtube Kanalı açarsam ne kadar sürede 4 bin abone olurum?
Ne Tür Videolar Çekiceğine Bağlı0 dan ne kadar sürede 4 bin abone olurum?
Bu tarz kalitesiz içerikle atmaktansa özgün içerikler yapsan daha çok şansın olur...Selamlar,
İçerik yapsa daha güzel olurBu tarz kalitesiz içerikle atmaktansa özgün içerikler yapsan daha çok şansın olur...
kimsenin aklına abone olup beğenmek gelmiyoki. bu videolar tutuyor sadece. 1mn abone olana kadar böyle videolar atıcamİçerik yapsa daha güzel olur
ünlü ytberlardan calıp atcakmısNe Tür Videolar Çekiceğine Bağlı
Shorts videosu yapsanda olurkimsenin aklına abone olup beğenmek gelmiyoki. bu videolar tutuyor sadece. 1mn abone olana kadar böyle videolar atıcam
1Mn aboneye böyle ulaşamazsın.kimsenin aklına abone olup beğenmek gelmiyoki. bu videolar tutuyor sadece. 1mn abone olana kadar böyle videolar atıcam
1mn oldun şimdi hoppppkimsenin aklına abone olup beğenmek gelmiyoki. bu videolar tutuyor sadece. 1mn abone olana kadar böyle videolar atıcam
1Mn aboneye böyle ulaşamazsın.
7 Yıldır aktif video atan PCHocası 500K ulaşamadı daha... insanlar bir anda 1M olmuyor olanlarda böyle olmuyor.kimsenin aklına abone olup beğenmek gelmiyoki. bu videolar tutuyor sadece. 1mn abone olana kadar böyle videolar atıcam
bir tane adam sadece dilenerek 62bin abone olmuş ve videoları 1.9mn izlenme 700k izlenme olanları bile var tutuyor yani. hergün 1 bin abone geliyor kanalına. bende eski kanalda hergün 100 abone topluyodum. 1 haftada 1 bin abone felan kasıyodum. ama başlarda kanalım öne çıkmıyor o sıkıntı kanalımın öne çıkması lazım. yoksa videolar tutar1Mn aboneye böyle ulaşamazsın.
Kanalını böyle videolar atarak öne çıkaramazsın çıkartsanda 1M hayalden ibaret.bir tane adam sadece dilenerek 62bin abone olmuş. hergün 1 bin abone geliyor kanalına. bende eski kanalda hergün 100 abone topluyodum. 1 haftada 1 bin abone felan kasıyodum. ama başlarda kanalım öne çıkmıyor o sıkıntı kanalımın öne çıkması lazım. yoksa videolar tutar
Kanalını böyle videolar atarak öne çıkaramazsın çıkartsanda 1M hayalden ibaret.
Şu ana kadar youtube ana sayfama hiç çalıntı içerik veya ne olur takip edin abone olun gibi videolar getirmedi...bir tane adam sadece dilenerek 62bin abone olmuş ve videoları 1.9mn izlenme 700k izlenme olanları bile var tutuyor yani. hergün 1 bin abone geliyor kanalına. bende eski kanalda hergün 100 abone topluyodum. 1 haftada 1 bin abone felan kasıyodum. ama başlarda kanalım öne çıkmıyor o sıkıntı kanalımın öne çıkması lazım. yoksa videolar tutar
yazımda görmedin heralde günde 100 abone diyorum. yeni bir kanala göre bu sayı çok iyi? ve 62 bin abone olmuş kanal diyorum sadece dilenerek. istersen videosunu atayım? 1.9mn izlenmiş ve sadece like atın diyor o kadar. olan oluyor. benim sıkıntı 0 dan kanal açtığım için öne düşmüyor. öne düşmesi önemli videolar tutuyor yani mesela video değil kanalın öne düşmesiKanalını böyle videolar atarak öne çıkaramazsın çıkartsanda 1M hayalden ibaret.
Bu Tarz Bir Düşünceyle En Fazla Nereye Gelebilirsin Kankam Eğer Gerçek Anlamda Böyle Bi Düşüncen Varsa Güzel İçerikler Çeksene. 1000 Olursun 2000 Olursun Gerisinde Tıkanır Bana Göre Saçma Bir Düşünceyazımda görmedin heralde günde 100 abone diyorum. yeni bir kanala göre bu sayı çok iyi? ve 62 bin abone olmuş kanal diyorum sadece dilenerek. istersen videosunu atayım? 1.9mn izlenmiş ve sadece like atın diyor o kadar
dilendin diye seni sürekli izleyecekler sanıyorsun şu anda bu işi yapıp para para kazanan kimse buraya dilenerek gelmedi, belli bir aboneye gelsen bile devamı gelmeyecek veya izlenmeyeceksin...yazımda görmedin heralde günde 100 abone diyorum. yeni bir kanala göre bu sayı çok iyi? ve 62 bin abone olmuş kanal diyorum sadece dilenerek. istersen videosunu atayım? 1.9mn izlenmiş ve sadece like atın diyor o kadar
kanıtımBu Tarz Bir Düşünceyle En Fazla Nereye Gelebilirsin Kankam Eğer Gerçek Anlamda Böyle Bi Düşüncen Varsa Güzel İçerikler Çeksene. 1000 Olursun 2000 Olursun Gerisinde Tıkanır Bana Göre Saçma Bir Düşünce
belirli aboneden sonra full kaliteli videolar atıcam zaten.dilendin diye seni sürekli izleyecekler sanıyorsun şu anda bu işi yapıp para para kazanan kimse buraya dilenerek gelmedi, belli bir aboneye gelsen bile devamı gelmeyecek veya izlenmeyeceksin...
Kanalına girip baktığın zaman son videosunun kaç izlendiğine de bak... 1 videosu izlenmiş sonra kimse dönüp yüzüne bakmamış 60bin olması önemli değil PCHocası kanalı 480K her video 480K izlenmiyor.kanıtım
1.9mn izlenme sadece like atın diyerek...
Bir Kişi Rastgele Oldu Diye Yapan Herkes Olucak Diye Bir Şey Yok Ve İzlenmelere Bakılıcak Olursa Seninde Görüceğin Bariz Bir Düşüş Var. 1.9 Milyon İzlenme Alan Videonunda Yorumları Bana Biraz Tuhaf Geldi Anlayamadım.kanıtım
Arkada abone olmazsınız diyen pubg oynayan adam sesi yokkanıtım
belirli aboneden sonra full kaliteli videolar atıcam zaten.
kankam hep öyle artmıyor sonradan düşüyorbir tane adam sadece dilenerek 62bin abone olmuş ve videoları 1.9mn izlenme 700k izlenme olanları bile var tutuyor yani. hergün 1 bin abone geliyor kanalına. bende eski kanalda hergün 100 abone topluyodum. 1 haftada 1 bin abone felan kasıyodum. ama başlarda kanalım öne çıkmıyor o sıkıntı kanalımın öne çıkması lazım. yoksa videolar tutar