Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiraburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar bir çok kez sorularımda yardımcı oldunuz yalnız önerdiğiniz 2 ürün uyum sorunu oldu ve mağdur oldum 

https://www.itopya.com/sharkoon-tg4-mavi-usb30-4xled-fan-atx-gaming-kasa/ kasayı tavsiye ettiniz ve yanına sıvı soğutma istediğim zaman da 

https://www.hepsiburada.com/deep-co...sogutucusu-p-HBV00000H7U4M?magaza=Hepsiburada 

bu soğutmayı tavsiye ettiniz uyum sorunu yok vb gibi ürünleri aldım ve kasanın sıvı sogutma desteği yok elimde patladı ürün teşekkürler .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İki ürünü aynı anda tavsiye ettiğimize eminmisiniz. Biz bu ürünleri kontrol edip öneride bulunuyoruz uyumsuz parça önerisinde bulunmuş olmamız pek olası değil alternatifli sunmuş olabiliriz veya açıklamış olabiliriz. Ayrıca bir öneceki konunuz yeni sistem önerisi kpnusu ise dediğiniz biz parça önerisinde bulunmamışız sizin dizdiğiniz ayrı ayrı parçaların olduğu listeden bakıp not düşmüşüz. Bu tür paylaşımlarda illemci ekran kartı ram anakart güç kaynağı gibi donanımlara bakarız ki darboğaz vs olmasın diye bunlara bot düşeriz kasaya ve sıvı soğutmaya bakmamışız ki aslında sizin hatanız birazda tek bir şisteden paylaşsaydınız hepsini görüp yazardık bizden kaçmış bu şekilde paylaşımda. Kasa değişikliği yapabilrsiniz sorun yok 15 gün içinde koşulsuz internetten iade hakkınız var yasal hak yani iade edebilirsiniz.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Burda Uğur'a katılıyorum. Her parçayı tek tek inceler öyle de size öneririz. Dikkatinizi buraya çekiyorum '' Öneririz''.Bizim önerilerimiz sizin fikirlerinizle uyuşursa ortaya birşey çıkar. Sizde bu durumda onaylayıp ürünü temin etmişsiniz. Bu durumda Forum ekibi yapması gerekeni yapmış olup son kararı size bırakmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri