Silverstone ET650-G 650W 80+ GOLD PSU Alınır mı?

Syredian

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
@ugur.gozaydin Hocam bana bu güç kaynağını önermiştiniz :

Silverstone ET650-G v1.2 650W 80+ GOLD ATX​

Ben bu ürünü satın aldım lakin başka bir forumda "alınmaz. ben olsam bu fiyata bu ürünü almazdım." gibi söylemler gördüm.
Benimde moralim düştü haliyle. Ürün kötü mü ki? Özellikle elektrik kesintisi oluyorsa uzak durun diyorlar. Bilgilendirir misiniz.

Diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirse hoş olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Hocam marka iyidir kaliteli bir marka ama neden başka kişiler önermemiş aksi takdirde linçlemis ürünü bence ürün gayet iyi bir ürün siz kafanıza takmayın ürün iyi

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Ben bu ürünü satın aldım lakin başka bir forumda "alınmaz. ben olsam bu fiyata bu ürünü almazdım." gibi söylemler gördüm.
Benimde moralim düştü haliyle. Ürün kötü mü ki? Özellikle elektrik kesintisi oluyorsa uzak durun diyorlar. Bilgilendirir misiniz.

Dİğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirse hoş olur.
Muhtemelen bunu söyleyenler Seasonic , Rog thor , XPG core reactor gibi ürünler öneriyor. O kadar bütçeniz varsa ben de onları öneririm , hayatında seasonic markasının psunu eline almamış birçok insan öylesine konuşuyor. Öneri gayet iyi , her kim önermişse o bütçeye gayet iyi bir öneri yapmış.

Exe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37

Dİğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirse hoş olur.
Gayet güzel bir psu kullanılır uzun süre götürür.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Marka Tayvan merkezli bir şirkettir ki o ülkeden kötü bir ürün çıkmaz denilebilir. Zaten SilverStone piyasadaki en iyi PSU ve genel olarak bileşen üreticilerinden birisidir. Diğer insanları bilemem ama alınır oldukça iyi bir üründür. Kolay kolay pişman etmeyen markalardan birisidir.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Rampage-Gamepower-Frisby PSU lu PC lerinin klavyesinden koskoca Silverstone'u mu kötülemişler ? Güldüm.

KS

Syredian

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Marka Tayvan merkezli bir şirkettir ki o ülkeden kötü bir ürün çıkmaz denilebilir. Zaten SilverStone piyasadaki en iyi PSU ve genel olarak bileşen üreticilerinden birisidir. Diğer insanları bilemem ama alınır oldukça iyi bir üründür. Kolay kolay pişman etmeyen markalardan birisidir.
Anladım hocam. Peki ya elekrik kesintisi hakkındaki yoruma ne diyorsunuz. Sıkıntı çıkarır mı elektrik kesintilerinde düşük voltajda vs. vs.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ürünün 5 adet akım koruması var aşağıda yer alıyor. Zaten piyasanın %90'ı minimum 5 adet akım koruması sunuyor. En iyiler 6 veya 8 koruma sunuyor ama o ürünler genelde bu ürünün 2 kat daha pahalı fiyatında yer alıyor. 5 adet koruma akım odaklı sorunlar için fazlasıyla yeterli.
  • Over current protection > Aşırı akım koruması
  • Over power protection > Aşırı güç koruması
  • Over voltage protection > Aşırı voltaj koruması
  • Short circuit protection > Kısa devre koruması
  • Over temperature protection > Aşırı sıcaklık koruması
Ürün 100V ile 240V arasındaki gerilimlerde çalışabiliyor yani düşük voltaj veya yüksek voltaj sorunu ile bu voltajların dışına çıkmazsa yani eviniz yada bölgeniz bu dengesizliğe sahip değilse ki çok olası değil bu aralık yüksek bir aralık, bir sorunla karşılaşmazsınız. Zaten piyasadaki iyi ürünler genelde 100-240V arası çalışıyor.

NOT : Teknobiyotik adresi sitesinde yanlış bilgi vermiş voltaj için onu not olarak düşeyim. Onu görünce bu bilgi sizin dediğiniz gibi değil demeyin.

Özetle ürün oldukça iyi. Zaten kötü ürün önermem içinizdeki şüpheler vs. umarım bitmiştir. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri