SilverStone PF240 Alınır mı ?

Dragosx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
5900x ve 3060 ti'li sistem için alınır mı ? markayı daha önce duymadım. Ama özellikleri bayağı iyi geldi. Sizce alınır mı _?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Almak istediğin linkide paylaşsan daha iyi olur. Fikir beyan etmek isteyen özelliklerinede bakabilirr.

hmzzya78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Kullandım ve sorun yaşamadım. Ancak pompadan ses gelme sorunu olanları duymuştum.

KS

Dragosx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB)​

Kullandım ve sorun yaşamadım. Ancak pompadan ses gelme sorunu olanları duymuştum.
Diğer msı, cool master gibi markalardan daha iyi mi acaba ? Sizce 2.200 tl verilmeye değecek bir sıvı soğutma mı ?

Almak istediğin linkide paylaşsan daha iyi olur. Fikir beyan etmek isteyen özelliklerinede bakabilirr.
Haklısın. Paylaştım

Son düzenleme:

hmzzya78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20

SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB)​

Diğer msı, cool master gibi markalardan daha iyi mi acaba ? Sizce 2.200 tl verilmeye değecek bir sıvı soğutma mı ?

Haklısın. Paylaştım
Msi tavsiye etmiyorum çünkü bazı modellerinde sorun var bakır blokta kir birikebiliyor ve soğutma işlevini yitiriyor. Cooler master ml serisine gelince onda da bildiğim kadarıyla pompa ses sorunu var. Silverstone alınır bence

KS

Dragosx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Msi tavsiye etmiyorum çünkü bazı modellerinde sorun var bakır blokta kir birikebiliyor ve soğutma işlevini yitiriyor. Cooler master ml serisine gelince onda da bildiğim kadarıyla pompa ses sorunu var. Silverstone alınır bence
Alıp deneyeceğim bakalım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri