Diğer msı, cool master gibi markalardan daha iyi mi acaba ? Sizce 2.200 tl verilmeye değecek bir sıvı soğutma mı ?Kullandım ve sorun yaşamadım. Ancak pompadan ses gelme sorunu olanları duymuştum.
Haklısın. PaylaştımAlmak istediğin linkide paylaşsan daha iyi olur. Fikir beyan etmek isteyen özelliklerinede bakabilirr.
Araştırdığımda soğutucu hakkında çok iyi yorumlar gördüm. Alabilirsiniz bence.5900x ve 3060 ti'li sistem için alınır mı ? markayı daha önce duymadım. Ama özellikleri bayağı iyi geldi. Sizce alınır mı _?
Msi tavsiye etmiyorum çünkü bazı modellerinde sorun var bakır blokta kir birikebiliyor ve soğutma işlevini yitiriyor. Cooler master ml serisine gelince onda da bildiğim kadarıyla pompa ses sorunu var. Silverstone alınır benceSilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB)
Diğer msı, cool master gibi markalardan daha iyi mi acaba ? Sizce 2.200 tl verilmeye değecek bir sıvı soğutma mı ?
Haklısın. Paylaştım
Alıp deneyeceğim bakalım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.Msi tavsiye etmiyorum çünkü bazı modellerinde sorun var bakır blokta kir birikebiliyor ve soğutma işlevini yitiriyor. Cooler master ml serisine gelince onda da bildiğim kadarıyla pompa ses sorunu var. Silverstone alınır bence