SİM kart takılmayan tabletlerle konusma yapmak

ramazanqadir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
:dodgy: :dodgy:sim kart takılmayan tabletlerle konusma yapmak mesajlasmak gibi işlevler kulllanılablilr mi

Ar-Ge

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Whatsap kullanabilirsin.
Tablete whatsap yükle kur telefon numarası isteyince telefon numaranı yaz evdeki sabit hat numarasını yazssn bile olur. 5 dk içinde mesaja gelen kodu tablete yazman gerekiyor ama sabit hatta mesajı goremeyecegin için 5 dk sonra "beni ara" seçeneğini seç. Arayinca kodu öğren tablete yaz.

Erkin Gümüş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynen whatsapp kullanılır ben pc'de kullanıyorum mesela telefonum kırılmıştı wp desteklemeyen telefondan şifreyi girince oluyor

E

expert

Guest
Whatsap çok olanaklı bir uygulama yeter ki bana 1 adım gelin ben size 10 adım gelirim diyor :)

Ar-Ge

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Tabletin işletim sistemi android mi ios mu ?
Java ise yükleyemezsin

InFlames

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
1
ramazanqadir' Alıntı:
:dodgy: :dodgy:sim kart takılmayan tabletlerle konusma yapmak mesajlasmak gibi işlevler kulllanılablilr mi

Tango veya messenger ile internet olabilir fakat sadece messenger veya tango olan kişilerle konuşabilirsiniz

E

expert

Guest
Whatsap da kullanılabilir internet üzerinden yapılan hersey yapılabilir

TeknoDeck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tablete wp yüklemek için öncelikle playdan update for whatsap yaz indir onu indikten sonra bilinmeyen kaynakların açık olsun daha sonra programı acip yukleye baş orası %100 olacak daha sonra wp kurulum ekranı gelecek onu kur kurduktan sonra wpyi aç kurulumu tamamla. Umarım anlatabilmisimdir isim olduğu için aceleden yazdım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri